Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi üreticinin ve vatandaşların yanında

​​​​​​​* Üreticiden alınan limon ve portakallar vatandaşa ücretsiz dağıtılıyor..

Milas Belediyesi üreticinin ve vatandaşların yanında
  • 03 December 2021, Friday 10:35

Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, kooperatiften portakal ve limon alımı gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın sağlıklı gıda ihtiyaçlarını karşılamak adına ücretsiz olarak dağıtımını gerçekleştirdi.

Ortaca Sebze ve Meyve Kooperatifi’nden alınan yaklaşık 30 ton portakal ve limon ilçemizin muhtelif yerlerinde hemşehrilerimize ücretsiz olarak dağıtıldı.

Hem üreticiyi hem de kooperatifleri desteklemek istedik

Gerçekleştirilen proje hakkında konuşan Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürü Süleyman Karatoprak; “Milas Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü olarak Ortaca Sebze ve Meyve Kooperatifinden yaklaşık 30 ton limon ve portakal alımı gerçekleştirdik. Bu alımı gerçekleştirirken, hem üreticiye destek olmak istedik hem de kooperatiften alım yaparak kooperatifleri desteklemek istedik. Alımını yapmış olduğumuz 30 ton portakalımızı ve limonumuzu vatandaşlarımızın sağlıklı gıdaya erişimini sağlamak için dağıtımını gerçekleştireceğiz”dedi.

Üreticilerimize destek olmak adına ürünlerini alıyor ve ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizle buluşturuyoruz.

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise; “Milas Belediyesi olarak üreticilerimize destek olmak adına ürünlerini alıyor ve ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Muğla Ortaca’daki üreticilerimizden aldığımız portakal ve limonların dağıtımını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis