Başkan Tokat: “Milas’ın 132 mahallesine de eşit ve etkin hizmet”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Tokat ve beraberindeki heyet sırasıyla Akçakaya, Çamköy, Ekizköy, Bağdamları, Karacaağaç ve Sek mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tokat: “Milas’ın 132 mahallesine de eşit ve etkin hizmet”
  • 03 December 2021, Friday 10:33

Muhtarların ve yurttaşların taleplerini dinleyen Başkan Tokat, ziyaret edilen mahallelerde yapılan çalışmaları inceledi ve yapılacak çalışmalarla ilgili mahalle sakinlerine bilgi aktardı. Gerçekleştirilen ziyarette Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş, Milas Belediye Meclis Üyeleri, Milas Belediye Birim Müdürleri, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve mahalle muhtarları eşlik etti.

“Akçakaya İlkokulu’nun Açılışı Gerçekleştirildi”

Ziyaret programına ilk olarak Akçakaya İlkokulu’nun açılış töreni ile başlandı. Geçtiğimiz ağustos ayında yaşanan yangın felaketinden olumsuz şekilde etkilenen mahallelerden bir tanesi Akçakaya Mahallesi’ydi. Yangından dolayı zarar gören Akçakaya İlkokulu’nun yenileme çalışmaları Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği tarafından yapıldı. Yapım çalışması tamamlanan okulun açılışı Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış kurdelesinin ardından okulun içerisinde incelemelerde bulunuldu. Gerçekleştirilen açılışla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “İlçemizde yaşadığımız yangın felaketi sürecinde söndürme çalışmalarında aktif görev alan Muğla 911 Arama Kurtarma Araştırma Derneği tarafından yenilenen Akçakaya İlkokulu'nun açılış törenine katıldık. Eğitim ve öğretim hepimizin en temel önceliği. Okulun yapımında emeği geçen ve katkı koyan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Her Zaman Her Koşulda Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Akçakaya’nın ardından sırasıyla Çamköy, Ekizköy, Bağdamları, Karacaağaç ve Sek mahallelerini ziyaret etti. Yapılan ve yapılacak çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tokat, yurttaşların taleplerini yerinde dinledi. Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Tokat, “Mahallelerimizde hemşehrilerimizle buluşmaya, talepleri, sorunları ve çözüm önerilerimizi konuşmaya devam ediyoruz. Bugün sırasıyla Çamköy, Ekizköy, Bağdamları, Karacaağaç ve Sek mahallelerimizdeydik... Milas'ımıza hizmet etmeye, hemşehrilerimizi her gün daha güzel bir Milas'a uyandırma gayretiyle çalışmaya hiç durmadan devam edeceğiz…” ifadelerini kullandı.  

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık