Taşımalı eğitimde değerlendirme toplantısı yapıldı

​​​​​​​Milas’ta taşımalı eğitim kapsamında eğitim gören öğrencileri taşıyan şirket veya araç sahipleriyle düzenlenen değerlendirme toplantısında sorunlar görüşüldü.

Taşımalı eğitimde değerlendirme toplantısı yapıldı
  • 03 December 2021, Friday 10:21

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Milas Belediyesi Evlendirme Salonu’nda düzenlenen toplantıyla, ilçe genelindeki okullarda taşımalı olarak eğitim-öğretim gören öğrencilerin okula ve evlerine daha güvenli taşınmaları konusunda görüşmeler yapıldı.

Düzenlenen toplantıya; Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas İlçe Emniyet Müdürü Nedayi Atakan, Milas İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seyhan Doğan, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal, taşımalı eğitimden sorumlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahir Kuzu, okul müdürleri, taşımalı eğitim yüklenicileri, jandarma ve emniyet müdürlüğü personelleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, öğrencilerin güvenli bir şekilde taşımalarının yapılması için herkesin üzerine düşen görevi yapmasının önemine değindi.

Bu konuşmanın ardından bir konuşma gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, 2020-eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte taşımalı eğitimdeki eksikliklerin tespitinin yapıldığını ve şoför esnaflarıyla koordineli bir şekilde sorunları çözmek adına var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.

Toplantıda son konuşmayı ise Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal yaptı. Başkan Paskal, şoför esnafının zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek, şoförlerle sık sık görüştüklerini ve tüm aksaklıkların giderilmesi adına çalıştıklarını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından şoför esnaflara söz verildi ve istek, talep ve çözüm önerileri dinlenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık