Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milas Belediyesi’nin iftar yemekleri devam ediyor

Milas Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor.

Milas Belediyesi’nin iftar yemekleri devam ediyor

İftar yemeklerinin ikinci gününde Beçin Mahallesi Eski Belediye Binası Arkası Pazar Yeri’nde, üçüncü gününde Bağdamları Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Alan’da ve dördüncü gününde ise Ören Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde vatandaşları ağırlayan Milas Belediyesi, Ramazan ayı boyunca iftar yemeklerine devam edecek.

Milas Belediyesi, geçtiğimiz Pazar günü Ören Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde Alatepe, Kultak, Kalem, Pinar, Çamlıca, Türkevleri, Çökertme, Bozalan, Gökbel, Hüsamlar mahalle sakinleri ve Ören'de misafir edilen depremzedeleri iftar yemeğinde buluşturdu. İftar yemeğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Muğla Milletvekili Suat Özcan, Belediye Başkan Vekili Gülşen Gökçe, Başkan Yardımcısı Ali Kurt ve belediye meclis üyelerinin eşlik ettiği iftar yemeği, ilahi müzik dinletisi ile başladı. İftar yemeğine katılımları için vatandaşlara teşekkür eden Milas Belediyesi Başkan Vekili Gülşen Gökçe, “Belediye Başkanımız Sayın Muhammet Tokat, Ankara’da bulunmaları nedeniyle aramızda bulunamadı. Sizlere sevgi ve selamlarını iletti. Ramazan Ayı’nın tüm halkımıza sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum.” dedi.

Yemek sonrasında Hacivat ve Karagöz gölge oyunu ile çocuklar bolca kahkaha atıp eğlendi.

İftar yemekleri, 27 Mart Pazartesi günü Tuzabat ve Korucuk Mahalle sakinlerinin de katılımıyla Cumhuriyet Mahallesi Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleşecek iftar yemeğiyle devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis