Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİLAS'IN KIRMIZI ÇAM BALI BÜYÜK MAĞAZALARIN RAFLARINDA...

​​​​​​​            Milas'ın kırmızı çam balı, büyük mağazalarının raflarında yerini aldı. METRO mağazalarının Türkiye genelindeki tüm mağazalarında yerini alan Milas'ın kırmızı çam balı, MİGROS ve KİPA'nın Ege Bölgesindeki tüm mağazalarında satışa sunuluyor. Muğla ilindeki BİM mağazalarında satışı yapılmakta olan kırmızı bal, şimdi de İzmir'deki BİM mağazalarının raflarında da yer alacak.

MİLAS'IN KIRMIZI ÇAM BALI  BÜYÜK MAĞAZALARIN RAFLARINDA...
  • 05 December 2018, Wednesday 9:32

            Milas'ın Sakarkaya mahallesi çevresindeki fıstık çamı ormanlarından elde edilen kırmızı çam balı, Türkiye'ye sesini duyurdu. Milas'ın Sakarkaya kırmızı çam balı adıyla satışa sunulan bal, METRO'nun Türkiye genelindeki tüm mağazalarıyla MİGROS ve KİPA'nın Ege Bölgesindeki tüm mağazalarında ve Muğla'daki BİM mağazalarında satışa sunuluyordu. Kırmızı bal şimdi de İzmir'deki BİM mağazalarında da yerini alacak.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas'ın önemli bir bal üretim merkezi olduğunu belirterek "İlimiz, Türkiye'nin en çok bal üretilen ikinci ili. Milas ise, Muğla'nın en çok bal üretilen ilçesi durumunda. Milas'ta yaygın olarak çam balı üretimi yapılıyor. Fakat Sakarkaya mahallemiz ve çevresinde kırmızı renkte çam balı üretiliyor. Milas'ın kırmızı çam balı büyük mağazaların dikkatini çekti. Şimdi MİGROS, KİPA, METRO ve BİM mağazalarında Milas'ın kırmızı balı satışa sunuluyor. Milas balcılığının daha da gelişmesi için bu durum umut verici. Milas balcılığını daha da geliştirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

           

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık