Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Milletvekili Demir’den TOKİ Müjdesi…

Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir evi olmayan, dar gelirli ailelerin uzun zamandır beklediği müjdeyi, AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak’ın seçim ofisi açılışında verdi.

Milletvekili Demir’den TOKİ Müjdesi…

Yıllar önce ilçemizdeki 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nin alt kısmında n 1’nci etap TOKİ evleri yapılmış, özellikle dar gelirli ve yoksul ailelere dağıtılan ancak balkonu, güvenliği başta olmak üzere diğer sosyal donatı alanları yeterli olmadığı gerekçesiyle Milaslılar tarafından pek ilgi gösterilmemişti.

İlimizin bir başka ilçesi Kavaklıdere’de 5’nci etap TOKİ evleri yapılmaya başlanırken, Milas’ta neden 2’nci etap TOKİ evlerinin yapılmadığı, eleştirilen ve hükümetin temsilcilerine her fırsatta sorulan bir soru olmuştu.

Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak’ın seçim ofisi açılışında, doğalgaz ekibinin ilçeye gelerek çalışmalara başladığı müjdesini verirken, evi olmayan ve dar gelirli Milaslıların uzun zamandır beklediği müjdeyi verdi.

Milletvekili Demir; “Bakanlık görevlileri ilçemize geldi ve çalışmalara başladı. Doğalgazın gelmesiyle Milas’ımız, o zehirli havadan kurtulacak, çocuklar ve yaşlılar başta olmak üzere tüm Milaslı hemşehrilerimiz temiz havayı teneffüs ederek kentin cadde ve sokaklarında dolaşacaklar.

Buradan sizlere bir müjde daha vermek istiyorum; evi olmayan, orta halli veya dar gelirli insanlarımız için TOKİ Evleri’nin inşaatları da en kısa sürede başlayacak. Bu söylediklerim asla bir seçim vaadi değil. Hepsi benim ve diğer Muğla Milletvekilimiz Yelda kardeşimin sizlere sözüdür. Biz bu sözün arkasında duracağız, sizler de takip edeceksiniz.

Niyetim burada siyaset yapmak falan değil ancak gerçekten Milas çok ihmal edilen bir ilçe oldu. Bu nedenle bir kez olsun iktidarla şu Milas’ı buluşturalım. Görün bakalım neler olacak?” dedi.

Diğer Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın da TOKİ, Doğalgaz ve diğer söz verilen hizmetlerin takibi için söz vermesi üzerine alandaki kalabalık tarafından yoğun bir tezahürat yapıldı.    

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis