Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİTSO'NUN AYAKLI HARİTALARI YERLERİNDE

Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın hatırlattığı Milas'ın tarihi ve turistik yerleri ile tüm mahallelerinin ulaşım yollarını gösteren ve ayrıca tarihi alanlarla ilgili tanıtıcı bilgilerin de yer aldığı ayaklı haritalar yerlerine koyuldu. Kaymakamlık, Belediye, MİTSO ve çevreyolu üzerindeki PomelonAVM'nin önü gibi pek çok kişinin görebileceği yerlere sabitlenen haritalar Milas'ı tanımak ve gezmek isteyenler için de önemli bir kılavuz niteliğinde.

MİTSO'NUN AYAKLI HARİTALARI YERLERİNDE

            Ayaklı Milas haritalarından birini, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Yiğit ve Hasan Tiryakioğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Soner Çamlıbelen ve Hüseyin Aykal; Milas Belediyesi'nin ek hizmet binasının önüne koydular.

            MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas'ın tarihi ve turistik yerlerini harita üzerinde göstermek ve kısa notlarla bakan kişiye bilgi vermek amacıyla ayaklı haritaları hazırlattıklarını belirterek "Milas'ın tarihi ve turistik yerlerini tanıtmak, ulaşım yollarını göstermek için hazırlattığımız ayaklı haritaları daha çok kişinin görebileceği yerlere koyduk. Bu haritalara bakanlar Milas'ın tarihi ve turistik yerlerini, buralara nasıl ulaşılabileceğini görebilecekler ve kısa bilgilendirme notlarından da buralar hakkında bilgi sahibi olabilecekler. Amacımız, Milas'ı daha çok tanıtmak ve tanıyıp merak edenlerin de ilçemizi daha kolay gezebilmelerini sağlamak" diye konuştu. Reşit Özer, Milas'ı tanıtmak ve kültür turizminden daha çok pay almasını sağlamak amacıyla MİTSO'nun çalışmalarının bundan sonra da süreceğini ifade etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis