MİZO’nun delege seçimleri yapıldı

Milas Ziraat Odası Başkanlığı’nın delege seçimleri gerçekleştirildi. 132 mahallede kurulan 132 sandıkta yaklaşık 500 aday delege olabilmek için yarıştı. Hemen hemen her sandıkta en az 2 aday seçime girdi. 

MİZO’nun delege seçimleri yapıldı

Milas’ın en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Milas Ziraat Odası’nın 28. Olağan Genel Kurul Toplantısı Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Olağan Genel Kurul öncesinde ise oda delegelerinin belirlenmesi için seçim yapıldı.

Milas’a bağlı 132 mahallede ayrı ayrı seçim sandıkları kuruldu.

14 bin 600 civarında üyesi bulunan MİZO’nun delegesi olabilmek için ise yaklaşık 500 kişi aday oldu. Ortalama her sandıkta en az 2 kişi delege olabilmek için yarıştı.

GENEL KURUL ŞUBAT AYINDA

26 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan ve de ardından Milas Ziraat Odası Başkanlığı görevine seçilen, bu görevi ise 20 yıla aşkın bir süreden beri sürdüren mevcut başkan İsmail Atıcı,

“Ziraat Odamızda seçim süreci 29 Kasım 2022 Salı günü muhtarlarımızın seçim bilgilendirilmesi ile başladı. Bu seçim sürecinde 4 Aralık 2022 Pazar günü tüm mahallerimizde delege seçimi yapıldı. Böylece delege seçiminin ilk etabı tamamlanmış oldu. Daha sonraki etapta 2023 Şubat ayı içinde belirlenecek bir tarihte 28. umumi genel kurulumuzu yaparak Milas Ziraat Odası seçimini tamamlamış olacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık