Motosiklet Çalan 3 Kafadar Tutuklandı

İlçemizde bir evin bahçesinden bu hafta başında 2017 model park halindeki motosikleti çalan, daha sonra ormanlık alana parçalanmış vaziyette terk eden 3 kafadar, kamera kayıtlarının inceleyen polisin sıkı sonrasında yakalandılar. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Motosiklet Çalan 3 Kafadar Tutuklandı

Asayiş Büro Amirliğine 14 Ocak 2019 Pazartesi günü müracaat eden Zelihan Kade isimli vatandaş, adına tescilli 2017 model motosikletinin evinin bahçesinden çalındığını ihbar etti. İhbar üzerine harekete geçen Milas İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş büro ekipleri bölgedeki incelemenin ardından kamera kayıtlarını takip ederek çalınan motosikleti ilçe merkezine yakın ormanlık alanda parçalanmış bir vaziyette terk edilmiş olarak buldu.

Çalınmasının ardından 1 gün sonra parçalanmış vaziyette terk edilen motoru çalan şahısları yakalamaya yönelik başlatılan çalışmanın ardından ilçemiz merkezinde ikamet E.İ(1999), H.C.Ç.(2002) ve M.B.(2002) isimli kişiler polis tarafından gözaltına alındı.

Bugün sabah saatlerinde motosikleti çaldığı ileri sürülen 3 şüpheli yapılan sorgulamasının ardından Milas Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık