MÜSİAD BAŞKANINDAN ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ…

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Muğla Başkanı Av. Kazım Demir, önceki gün ilçemize gelerek, dernek üyeleri Levent Akyer ve Nihat Yeşildağ’ı ziyaret etti ve katkıları nedeniyle birer teşekkür plaketi verdi.

MÜSİAD BAŞKANINDAN ÜYELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ…

Milaslı dernek üyeleri Levent Akyer ve Nihat Yeşildağ’ı, kendilerine ait işyerlerinde ziyaret eden MÜSİAD Muğla Başkanı Av. Kazım Demir; “Hakkın ve hukukun, adaletin ve eşitliğin, barışın ve güvenin, refahın ve mutluluğun sağlandığı; tarihe ve topluma mal olmuş mahalli ve evrensel değerlerin korunduğu ve gözetildiği; kendi içinde bütün, bölgesinde etkin bir Muğla ve Türkiye için yola çıkan iş adamlarının kurduğu bir dernek olarak kişilerin ve kurumların, ülkemizin ve toplumumuzun, bölgemizin ve dünyanın sosyal, kültürel, siyasal ve ekonomik, bilimsel ve teknolojik kalkınmasına katkıda bulunmak amacıyla bir aradayız.

Milaslı üyelerimiz Sayın Levent Akyer ve Sayın Nihat Yeşildağ da bu oluşuma çok önemli katkıda bulunmuş iki değerli üyemizdir. Kendilerine hem bugüne kadar derneğimize vermiş oldukları katkı ve destek için teşekkür etmek, hem de bundan sonraki süreçteki verecekleri katkı için şimdiden teşekkür ediyorum” diyerek, her iki dernek üyesine birer teşekkür plaketi sundu.

Türkiye genelinde 86, yurt dışında 5 aktif temsilci ile birlikte 92 farklı ülkede toplamda 222 noktada derneğin hizmet verdiğini belirten MÜSİAD Muğla Başkanı Demir, iş dünyası için olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik ve danışmanlık hizmeti vermeye çalıştıklarını, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, kurumsal kimliğini tamamlayan güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduklarına vurgu yaptı.

Hem ziyaret, hem de plaket için teşekkür eden Milaslı üyeler Akyer ve Yeşildağ ise kişisel, kurumsal ve toplumsal düzeydeki her konuda yararlı olmak, toplumun geçmişten bugüne getirdiği kültürel ve manevi değerlerle beslenerek, ortak bir iş ahlakının ve örnek bir işadamı yahut işletme modelinin oluşmasına katkıda bulunmaya çalıştıklarını söylediler.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık