Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

“Ordumuz dönene kadar toy yapmayacağız”

Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği yönetimi, Barış Pınarı Harekatı’nda görev yapan Türk Ordusu’nun görev süresi sona erene kadar şenlik, toy ve eğlendirici faaliyetlerden uzak duracaklarını açıkladı.

“Ordumuz dönene kadar toy yapmayacağız”
  • 15 October 2019, Tuesday 17:12

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı, 8. gününde devam ediyor. Harekatının ilk gününden itibaren kamuoyunda destek mesajları üst üste geldi. Son olarak Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri de Barış Pınarı Harekatı’nı destekleyen bir açıklama yaptı. Açıklamayı yönetim kurulu adına başkan Mevlüt Kiriş okudu. 

Harekatı tanımlayan Kiriş, “Ülkemizin sınır güvenliğini tehdit eden dış güçlerin püskürtülmesi, milletimizin huzur içinde tam bağımsız bir Türkiye için, şanlı Türk bayrağımızın sonsuza kadar dalgalanması amacıyla kahraman Türk ordumuzun gözünü hiç kırpmadan, canını ortaya koyarak Suriye’nin kuzeyine yaptığı bir harekattır Barış Pınarı.” dedi.

Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği olarak bu harekatın yanında olduklarını ve tam olarak destekçisi olduklarını kaydeden Kiriş, “Bizlere düşen ne görev var ise devletimizin, ordumuzun emrindeyiz. Eğer ki, valiliğimiz veya kaymakamlığımız öncülüğünde yapılacak veya başlatılacak bütün destek sağlayıcı hareketlerin de en önünde yer almaya hazırız.” şeklinde konuştu.

Kiriş sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz yürüyen Türkler, ‘Yörükler’, nerede ve nasıl davranacağını iyi bilen, vatan savunmasında cephenin en önünde yer alan cesur ve daima hazır olan insanlarız. Bugünden itibaren derneğimiz olarak kahraman ordumuz operasyondan sağ salim dönüp, ailelerine kavuşana kadar ‘resmi törenler haricinde’ şenlik veya eğlenceli faaliyetlerden uzak duracağız. Onları dualarla, salavatlarla destekleyeceğiz. Ne zaman ki muzaffer ordumuz başarıyla geri döndü, o zaman toyumuzu yapacağız.”

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık