Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Ortaokullararası ses yarışması finali sonuçlandı

Milas İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Akın Coşkun ve Coşkun Demir’in yanı sıra birçok okulun müzik öğretmeni ve idarecileriyle, yarışmaya katılan öğrencilerin velilerinin de izlediği finalin jüri üyeliğini; Perihan Engindeniz, Sezin Toprak, Hanife Turhan, Lütfi Matur ve Gülbahar Akpınar Çapar adlı müzik öğretmenleri üstlendi.

Ortaokullararası ses yarışması finali sonuçlandı

Final yarışmasında; Busenur İlker (Güllük O.O.), Zeliha Sezgin (Selimiye O.O.), Hatice Altınbaş (Merkez O.O.), İrem Billor (Sakarya O.O.), Hilal Ayhan (Dr. Mete Ersoy O.O.), Irmak Erdem (Merkez O.O.), Ceyda Şahin (Sakarya O.O.), Sude Gün (Özel Sınav Koleji), Ada Arat (Sakarya O.O.), Baran Samıt (Kafaca O.O.), Gülen Can (Cumhuriyet O.O.), Yağmur Özmen (23 Nisan O.O.), Sudenaz Bölükbaşı (Bafa O.O.), Nilsu Çelik (Zekeriya Gümüşkesen O.O.), Sudenaz Atkale (Özel Özge O.O.), Derin Erkan (Ören O.O.), Özge Memiş (23 Nisan O.O.) ve Elif Kayagil (Merkez O.O.) adlı öğrenciler sırasıyla sahne alarak performanslarını sergilerken, kimi öğrencilere de okulun müzik öğretmenleri enstrümanlarıyla eşlik etti.

Toplamda 18 öğrencinin yarıştığı finalde, jürinin değerlendirme yapması için verilen arada, müzik öğretmenlerinden oluşan bir grup sahne alarak, birbirinden güzel türkülerle salondakilere adeta bir Türkiye turu yaptırdılar. Hemen her yöreden seslendirilen türkülere, kimi zaman salondakiler de eşlik etti.

Yarım saat süren değerlendirmenin ardından jüri, ilk üçe giren öğrencileri ve jüri özel ödülüne layık görülen öğrencileri belirledi.

Yapılan açıklamada, jüri özel ödülünü Nilsu Çelik ve Hilal Ayhan kazanırken, yarışmanın birinciliğini Hatice Altınbaş, ikinciliği Derin Erkan ve üçüncülüğü de Irmak Erdem kazandı.

Ödülleri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Akın Coşkun ve Coşkun Demir tarafından verilirken, Şube Müdürü Akın Coşkun; “34 yıllık meslek hayatımda birbirinden başarılı bu kadar müzik öğretmeninin bir arada olduğu başka bir ilçe görmedim. Her şeyden önce öğretmenlerimize, çocuklarımızı bu yönde teşvik eden aileleri ve elbette medeni cesaret göstererek bu yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum” diyerek, önümüzdeki yıllarda bu çocukların birçoğunun, alacakları eğitimlerle çok iyi yerlere geleceğine olan inancını vurguladı.

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis