Özay Sabancı yeni ekibiyle, yeniden aday..

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası 16. Olağan Genel Kurul için sandık başına gidiyor. 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten ve süreç içerisinde ilçeyi ve ilimizi temsilen Türkiye Bakkallar ve Bayiler Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Başkan Özay Sabancı yönetim kurulunda revizyona giderek güçlendirdiği kadrosu ile ‘yeniden adayım’ dedi. Eski Yönetim Kurulu’ndan Mustafa Akar, yönetimdeki iki arkadaşıyla birlikte yeni bir liste oluşturarak, Başkan Sabancı’ya rakip olmuştu. 

Özay Sabancı yeni ekibiyle, yeniden aday..

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası 16. Genel Kurulu 25 Ocak Salı Günü saat 10.00’da Milas Belediye Evlendirme ve Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. Üyelerini genel kurula davet eden Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, 3. Dönem için bayanlarla güçlendirilmiş yeni bir ekiple yönetime yeniden aday olduğunu duyurdu.

Özay Gezgin, yaptığı yazılı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Bu süreçte ilimizi ve ilçemizi Ankara da sadece sizleri temsilen değil tüm esnafımızı temsil etmenin gururu ile Türkiye Bakkallar ve Bayiler Esnaf ve Sanatkârları Federasyonu Yönetim Kurulunda görev yaptık.

Pandemi sürecinde esnafımızın yaşadığı sıkıntıları hazırladığımız dosyalarla üst kurullarımıza hızlı bir şekilde ileterek çözümü adına büyük çaba harcadık ve kapanma sürecinde bakkallarımızı zincir marketlerin ötesine geçirerek iş yerlerinin açılması için öncelik sağlattık.

‘Her başarılı erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır’ ilkesinden de yola çıkarak geçtiğimiz dönemde denetim kurulumuzun 2 üyesini bayan adaylardan oluşturarak denetimimizi hayatımızın her alanında bizlerle olan ve gittiği her yere güç katan bayanlarımıza vermiştik. Şimdi 7 kişilik yönetim kadromuza 2, yine denetimimizi de 2 bayan üyemize teslim ettik.

Kendi çıkarlarımızı değil üyemizin çıkarlarını öncelik olarak benimseyerek oda personeli arkadaşlarımızla her üyemizi odamızın gülen yüzüyle karşılayarak samimiyet ve içtenlikle hizmet ilkesiyle mutlu yollamak adına çalışma sürecimizi sürdürerek yeni dönemde Bakkalımızın hayatımızın vazgeçilmezi olduğu gerçeğine vurgu yaparak, son sözlerimizi yine şu sözlerle tamamlamak istiyorum, “Yaptıklarımızdan gurur, yapacaklarımızdan heyecan duyuyoruz”.

 Başkan Sabancının yeni dönem kadrosundaki ekip arkadaşları ise şu isimlerden oluşuyor;

YÖNETİM KURULU;

DERYA TOSUN  (TOSUN TİCARET VE BÜFE)

 HANİFE YILMAZ (YILMAZ MARKET)

 GÜLDEN ÖZER  (URAL PAZARLAMA VE TOPTAN TİCARET)

 İLHAMİ YÜKSEL (YÜKSEL MARKET)

 AYTEKİN KANAL  (GÜNGÖREN KURUYEMİŞ)

 BEYTULLAH EŞME  (EŞME MARKET)

DENETİM KURULU;

 ERDAL ÇILDIR   (ÖZ BÜFE)

NİLAY ÖZDEMİR  (MESİRE ALANI BÜFE)

 YELDA AĞIRCAN (HALİL PAZARLAMA VE TOPTAN TİCARET)

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık