Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şimdi onları anlama zamanı...

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla başlatılan ‘Kahramanların maskesi olur’ kampanyasına Milas’ta görev yapan kamu kurumları da katıldı. Milas Belediyesi, Milas Belediye Meclisi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve daha birçok kurum, ‘Maskemi Takarım Farkındalık Yaratırım’ sloganıyla harekete geçti.

Şimdi onları anlama zamanı...

1998 yılında Ankara’da kurulan LÖSEV, lösemili çocukların en doğru tedaviyi alması için 21 yıldır görev başında. Bu kapsamda lösemili çocukların varlığına dikkat çekmek amacıyla 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda çeşitli etkinliklere imza atılıyor. LÖSEV, farkındalık sağlamak amacıyla bu yıl çok konuşulan bir projeye imza attı. ‘Kahramanların maskesi olur’ sloganıyla ‘Maskemi takarım farkındalık yaratırım’ kampanyası başlatan vakfa, ülke genelinde olduğu gibi Milas’tan da destek gecikmedi. Bu kapsamda Milas’taki birçok kamu kurum ve kuruluşlar, farkındalık yaratmak amacıyla maske taktı.
Milas Belediyesi, Belediye Meclisi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve daha birçok kurum maskesini takarak destek fotoğrafı çektirdi. 
Öte yandan lösemili çocukların tedaviye daha hızlı kavuşması için LÖSEV desteklerinizi bekliyor. LÖSEV’e bağışta bulunmak için losev.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık