Talepler, İçişleri Bakanlığı’na gönderilecek

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Talepler, İçişleri Bakanlığı’na gönderilecek
  • 28 November 2018, Wednesday 10:55

Milas Kaymakamı Eren Arslan, ilçemizdeki tüm mahalle muhtarlarıyla bu kez yemekte bir araya geldi. Kendilerine dağıtılan talep formlarını dolduran muhtarlar, bu kez mahallelerinde yapılmasını istedikleri hizmetleri yazılı olarak bildirdiler. Doldurulan formlar ise İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne gönderilecek.

 

Mylasa 48 adlı Restaurant’ta düzenlenen öğle yemeğinde muhtarlarla bir araya gelen Milas Kaymakamı Eren Arslan, bir hafta önce yapılan toplantıyı hatırlatarak; “Aslında geçtiğimiz hafta Salı günü sizlerle aylık toplantımızı yapmıştık. Yine bugün Salı olması ve sizlerin de büyük çoğunluğunuzun ilçe merkezinde olması nedeniyle yeniden bir aradayız.

Kaymakamlık olarak bir talep formu hazırladık ve birazdan arkadaşlarım sizlere bu formları dağıtacaklar. Bu formlara taleplerinizi yazmanızı istiyorum. Doldurup imzaladıktan sonra arkadaşlarımız o formları toplayacak ve bir üst yazı ile Valiliğimize ve Valiliğimiz kanalıyla da İçişleri Bakanlığımız İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne iletilecek.

Bakanlığımız tarafından tüm ülke genelinde bir veri çalışması yapılıyor. Bizim zaten her ay düzenli olarak yaptığımız toplantılardan gerekli veriler var. Biz bu veriler ışığında kendi imkânlarımızla çözebildiğimiz sorunları çözüyoruz. Çözemediklerimizle ilgili de ilgili makamlara sorunu ve talepleri bildiriyoruz.

Aslında yemekte sizlerle birlikte olacaktım ancak şu anda Japonya’dan gelen bir heyet Kaymakamlık Makamı’nda beni bekliyor. Dolaysıyla buradan ayrılmak durumundayım” dedi ve restaurant’tan ayrıldı.

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Refik Koçi ve arkadaşları tarafından talep formları muhtarlara dağıtıldı ve formlar doldurulduktan sonra tekrar görevliler tarafından toplandı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık