Trafik ışıklarında can pazarı…

Milas-Bodrum Karayolu’nda yanıcı madde yüklü kamyona, bir kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen kazada, kamyonet sürücüsü yaralanırken, araçta yolcu olarak bulunan bir kişi ise hayatını kaybetti.

Trafik ışıklarında can pazarı…

M. H. yönetimindeki 35 AZ 9812 plakalı yanıcı madde yüklü kamyona, aynı istikamette seyir eden 34 BCN 380 plakalı kamyonetin çarpmasıyla, Milas-Bodrum karayolu adeta savaş alanına döndü.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre Milas’tan Bodrum istikametine doğru seyir halindeki M. H. idaresindeki, yanıcı gaz tüpleriyle dolu olan 35 AZ 9812 plakalı kamyon,Koru Mahallesi’ne vardığında kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada aynı yönde seyreden M. A. yönetimindeki 34 BCN 380 plakalı kamyonet, kırmızı ışıkta bekleyen kamyona arkadan çarptı.

Kazada, araçta yolcu olarak bulunan Ergün Görgün olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada araçta sıkışan sürücü Arslan ise yaralandı.

İhbarın ardından olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, kaza sonrası kamyonette meydana gelen küçük çaplı yangını söndürdükten sonra, araçta sıkışan yaralıyı kurtarmak için yoğun bir çaba harcadı. Araçtan çıkarılan yaralı sağlık ekipleri tarafından ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza nedeniyle ulaşıma kapanan karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik akışı yeniden normale döndü.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık