Ustalardan müzik ziyafeti…

Türk Halk Müziği’nin saz ve ses ustaları, önceki gün akşam Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda Milaslılara, Türk Halk Müziği’nin en güzel örneklerini sundular. Ayakta dakikalarca alkışlanan koro ve saz ustaları, yoğun istek üzerine 26 şarkılık konserin sonunda iki eser daha seslendirdiler.

Ustalardan müzik ziyafeti…

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen konsere; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, CHP Milas İlçe Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, ADD Milas Şube Başkanı Gülçin Erşen, mevcut bazı belediye meclis üyeleri ve 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde belediye meclis üyesi adayı olan isimler ve halk müziği seveler katıldı.

Şef Ahmet Algur yönetiminde koro ve solo türkülerden oluşan ve 26 eserin seslendirildiği konserin sonunda, salondakiler dakikalarca ayakta alkışlayınca, Şef Ahmet Algur ve arkadaşları 2 eser daha seslendirerek, salondakilerin alkışlarına yanıt verdiler.

Konserin sonunda Şef Ahmet Algur ve tüm arkadaşlarını tebrik eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Gerçekten çok güzel hazırlanan ve sunulan bir konser oldu. Ben ve burada bulanan herkes müthiş derece etkilendi” diyerek başladı ve konuşmasına şöyle devam etti:

“Ahmet Hocam; bilgi ve birikimiyle, özverisiyle ilçemizin kültür hayatına çok önemli katkılarda bulunuyor. Bu akşam da bizlere türkülerimizle çok güzel bir müzik ziyafeti ve keyifli bir akşamı yaşattılar. Başta koronun şefi Ahmet Hocam olmak üzere tüm saz üstadlarına, solistlerimize yürekten şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Gerçekten böyle bir başarıyı takdir etmemek mümkün değil. Büyük bir özveri ve ustalıkla bizlerin hayatını renklendirme adına büyük çabalar sarf ediyorlar. Belediyemiz ve Milas halkı adına onlara çok şey borçluyuz. Sizler de bu akşam buraya gelerek bu güzel etkinliği anlamlı hale getirdiniz, teşriflerinizle bizleri onurlandırdınız. Sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Düzenlenen konser etkinliği Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın çiçek ve plaket takdimi ile sona erdi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık