Uyuşturucu şüphelileri adliyede…

Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, şüphelendikleri bir aracı durdurarak Milas Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla arama yaptılar. Yapılan aramada araç içerisindeki bir bayanın sigara paketinde ve vücut boşluğunda folyo kağıda sarılı vaziyette satışa hazır 15 gram Metafetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan biri kadın 4 şüpheli, yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

Uyuşturucu şüphelileri adliyede…

Rutin denetim görevi yapan Milas Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, seyir halindeki bir araçtan şüphelenerek durdurdular. Araç içindeki şahsılarla ilgili yapılan GBT sorgulamasının ardından Milas Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla aracın içindeki şahıslar üzerinde ve araçta arama yapıldı.

Araçta bulunan P.Ç. adlı bayanın sigara paketinin içerisinde ve vücudunun çeşitli bölgelerinde, folyo kağıda sarılmış 13 ayrı satışa hazır paket halinde Metafetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. P.Ç. ile birlikte araç içerisindeki diğer; H.V.İ., H.A. ve Y.B. adlı şahıslar, sorgulanmak üzere karakola götürdüler ve yapılan sorgulamanın ardından bugün öğle saatlerinde Milas Adliyesi’ne çıkarıldılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık