Uzaya ilk kebabı gönderen adam Milas’ta

Türkiye’nin hatta dünyanın tanıdığı Kaburgacı Yaşar olarak bilinen Yaşar Aydın bugün Milas’taydı.

Uzaya ilk kebabı gönderen adam Milas’ta
  • 10 August 2022, Wednesday 15:31

Milas 132 mahallesi ve tüm güzellikleriyle birlikte ilgi odağı olmaya devam ediyor. Hem tarihi zenginliği hem de masmavi denizleriyle adından sıkça söz ettiren Milas’a ünlü isimler adeta akın ediyor. Tüm Türkiye’nin Kaburgacı Yaşar olarak tanıdığı dünyanın ise uzaya ilk kebabı gönderen adam olarak bildiği Yaşar Aydın dün Milas’a gelen isimlerin arasına eklendi. İki gündür Milas’ta olan ve ilçenin gözde mekanlarından Muhtar Çökertme’nin sahibi Faruk Satış ile birlikte birçok yemek yapan Aydın, bugün Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı başkanlık makamında ziyaret etti.

“Adana’dan Değerli Misafirlerimiz Var”

Gerçekleştirilen ziyaretle alakalı konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Adana'dan misafirlerimiz vardı bugün. Türkiye'nin Kaburgacı Yaşar olarak tanıdığı Yaşar Aydın ve ilçemizin önemli işletmelerinden bir tanesi olan Muhtar Çökertme'nin sahibi Faruk Satış bugün bizleri ziyaret etti. Kendilerine gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Milas’ı Çok Beğendim”

Kaburgacı Yaşar lakabıyla tanınan ve sosyal medyada rekor izlemelere ulaşan Yaşar Aydın, Milas’ı çok beğendiğini ve burada önemli işlere imza atmak istediğini belirtti. Muhtar Çökertme’nin sahibi Faruk Satış da Yaşar Aydın’ı burada ağırlamaktan memnun olduğunu ifade ederek, “Bu tüm dünyanın tanıdığı bir ismi, Yaşar abiyi Milas’ta misafir ettik. Birçok yemek yaptık, Yaşar abinin burada yapmak istediği şeyler var. İnşallah bu projeleri burada hayata geçiririz.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık