Yeni çöp kamyonları ilçemize geldi

​​​​​​​Milas Belediyesi, araç filosunu daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yeni alınan araçlarla güçlendirdi. Bu kapsamda envantere katılan 9 adet 10 tonluk çöp kamyonu ve 2 adet mini damperli çöp pikabı ilçemize gelerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunulmaya hazır duruma geldi. Envantere yeni katılan araçlar dış giydirme ve üst yapı çalışmasının tamamlanmasının ardından Milas sokaklarında hizmet vermeye başlayacak.

Yeni çöp kamyonları ilçemize geldi

Araç filosunu yeni ve modern araçlarla güçlendiren Milas Belediyesi vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Temizlik İşlerinde kullanılmak üzere envantere katılan 9 adet 10 tonluk çöp kamyonu ve 2 adet mini damperli çöp pikabı yapılacak olan son çalışmaların ardından ilçemizdeki faaliyetlerine başlayacak.

Milas İçin Aşkla Çalışmaya Devam Edeceğiz

Envantere katılan yeni araçlar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda araç filomuzu yeni ve modern araçlarla güçlendiriyoruz. Çöp kamyonlarımız ve çöp pikaplarımız ilçemize geldi. Araçlarımız yapılacak olan son çalışmaların ardından ilçemizdeki faaliyetlerine başlayacak. Hayırlı uğurlu olsun. Milas için aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık