Yüksek kesimler beyaza büründü…

Kışları ılık ve yağışlı geçen Milas’ta, son günlerde etkili olan yağışlı ve soğuk hava dalgası beraberinde, yüksek kesimlerinde kar yağışını da getirdi. Milaslılar, yüksek kesimlere yağan kar nedeniyle hafta sonunda soluğu, kar yağan noktalarda aldı.

Yüksek kesimler beyaza büründü…

İlçemizde çok nadir görülen kar yağışı, geçtiğimiz hafta sonunda Milaslılara keyifli bir gün yaşattı. Hava sıcaklığının yüksek kesimlerde eksi derecelere düşmesiyle Milaslılar, kısa süreli kar yağışını izleme fırsatı buldular.

İlçemize bağlı Sakarkaya, Fesleğen, Akkovanlık, Çallı, Ortaköy, Kayabaşı, Çukurköy, Ketendere, Antik Labranda Kenti’nin bulunduğu yerleşim yerleri başta olmak üzere, hafta sonunda Beypınarı, Korucuk, Milas-Yatağan-Muğla Karayolu’nun belli bölümlerinde de yağan kar, renkli görüntülere sahne oldu. Otomobilini durdurarak karın tadını çıkaran vatandaşlar, sıkça yaşanmayan bu görüntüyü fotoğraflamayı da ihmal etmediler. İlçeye bağlı yüksek kesimlere düşen kar, Milaslıları mutlu etti. Milaslılar kar sevincini yaşamak için kar yağışının görüldüğü bölgelere giderek doyasıya kartopu oynadı. Kar yağışı sırasında yola çıkan sürücülerin tedbirsiz olanları, bazı olumsuzluklarla da karşılaştı.

 

 

 

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık