‘100 güne 100 kitap‘ eTwinning projesi

Beçin İlkokulu anasınıfı A şubesi öğrencileri,  sınıf öğretmenleri Kader Duman rehberliğinde, 25 Eylül 2018 tarihinde başlamış oldukları ‘100 güne 100 kitap‘ eTwinning projesi  kapsamında, aileleriyle beraber okudukları kitapları Milas İlçe Halk Kütüphanesine ve  Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesine bağışladılar .

‘100 güne 100 kitap‘ eTwinning projesi

Öğrencilerin hayal dünyasının gelişmesi, kelime dağarcığının artması ve kitap sevgisinin aşılanması için yürütülen proje kapsamında öğrenciler, Milas Çocuk Kütüphanesine üye oldular. Ebeveynler 100 gün boyunca evde çocuklarına hikaye kitabı okudular. Kitaplar için kumbara ve kitap çantası oluşturuldu. Hikaye kitapları ailelerin hazırlamış olduğu karakterlere uygun  kostümlerle canlandırıldı.

Anneanneler, babaanneler ve dedeler sınıfta hikaye kitabı okudular. Milas İlçe Halk kütüphanesinde gönüllü olarak çalışan psikolog Aynur Öztürk eşliğinde ‘ kitapla drama ve oyun‘ etkinliği geliştirildi. Ebruli sanatı ile kitap ayracı oluşturuldu.Kumbarada biriken paralar ile proje ortağı olan Kütahya Hediye Güral anaokulundaki öğrencilere hikaye kitabı alınarak gönderildi .

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık