MEMDER ÜYELERİ, KAYNAŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU

Kısa adı TEMFED olan Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu’na bağlı Milas Emlak Müşavirleri Derneği (MEMDER) yönetimi ve üyeleri, Ören Keremos Otel’de düzenlenen kahvaltıda buluştu. 10 yıl ve üzerindeki kayıtlı üyelere birer teşekkür belgesi de verilen etkinlikte Dernek Başkanı Kırkık, üyelere bir anlamda seçim sonrası teşekkür etme fırsatı da bulduklarını söyledi.

MEMDER ÜYELERİ, KAYNAŞMA KAHVALTISINDA BULUŞTU

Milas Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Raci Usta, Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Ömer Yetkin, Yönetim Kurulu üyesi Ogün AYDIN, dernek yönetimi ve üyelerin katıldığı kaynaşma kahvaltısında kısa bir konuşma yapan MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık; “Hatırlarsanız seçim öncesinde sizlere verdiğimiz sözlerden biri de, belli aralıklarla tüm dernek üyelerimizle bir araya gelerek, bu mesleği icra eden tüm üyelerimizin birbirlerini daha iyi tanımaları, mesleğin sorunlarını konuşma ve birlikte çözüm üretmelerini sağlamaktı. Bu türden etkinlikleri de mümkün oldukça farklı bölgelerde yaparak, o bölgedeki üyelerimizi de kendi yerlerinde ziyaret etmek, böylelikle ilçemizin farklı bölgelerini de dolaşarak mesleki sorunları yerinde görme fırsatı yakalamaktı.

Seçim sonrası ilk toplantımızı Ören’de yapıyoruz. Tüm üyelerimiz bu kahvaltı etkinliğine davet edildi. Elbette insanların farklı programları olabiliyor dolayısıyla katılamayan dostlarımızın da bizimle birlikte olduklarından eminiz.

Etkinliğimizin bir diğer amacı da, derneğimize 10 yıl ve üzeri üyeliği bulunanları bir anlamda onore etmek düşüncesiyle kendilerine birer teşekkür belgesi vereceğiz. İnşallah bu üyelikler 25 yıl, hatta 50 yıl olur ve dernek yöneticilerimiz de o yıllarda bu üyelerimizi derneğin onursal üyeleri olarak hafızalara kazırlar” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından dernek üyeleri bir yandan kahvaltı yaparken, diğer yandan da dernek üyeliği 10 yıl ve üzeri olan üyelerin isimleri okunarak, kendilerine birer teşekkür belgesi verildi.

MEMDER üyeleri kahvaltının ardından Ören sahili ve mahalle merkezinde bir süre dolaşarak, özellikle tarihi mekânları incelediler. 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık