100. Yıl Satranç Turnuvası MİTSO’da Yapıldı...

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Milas Satranç Temsilciliği tarafından Milas MİTSO Salonunda gerçekleştirilen Satranç Turnuvası, 19 Mayıs Pazar günü ödül töreni ile tamamlandı.

100. Yıl Satranç Turnuvası MİTSO’da Yapıldı...

18 Mayıs Cumartesi günü başlayan ilk gün Satranç Turnuvaları 4 grupta yapıldı. Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisindeki yarışmalara ilgi oldukça büyük oldu.

Hakemliklerini Ali Ülgül, Elİf Vildan Altunbozar, Erkan Derinyol, İsmail Hakkı Sütçü, Selçuk Dağ ve Cumhur Önal’ın yaptığı 19 Mayıs Satranç Turnuvası’nda kategorilerinde ilk üçe giren sporculara kupa, ilk on sıra içersinde yer alan sporculara madalyaları verildi.

19 Mayıs Pazar günü düzenlenen turnuva ödül töreninde sporculara madalya ve kupalarını MİTSO adına MİTSO Genel Sekreteri Kazım Sarıoğlu verdi.

Milas Satranç temsilcisi Elif Vildan Altunbozar 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100.Yıl Satranç Turnuvası ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, turnuvanın son derece başarılı geçtiğini belirterek,“anlamı çok büyük olan bu güzel turnuvada yer alan tüm satranç sporcularımıza, turnuva hakemlerimize, sporcularımızın ailelerine ve turnuvaya destek olan MİTSO Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Turnuva Sıralaması

A Kategorisi:1.Nuri Kaya 2.Süleyman Yıldırırım 3.Âlim Korkmaz 4.Ali Demirbaş 5.Toprak Can Mutlukan 6.Mehmet Bilgi

B Kategorisi:1.Yiğit Aydın 2.Çınar Altunay 3.Bora Özgen 4.Gazel Bozoğlu 5.Batuhan Sütçü 6.Efe Nuri Parasız 7.Efe Gündüz 8.Arda Kırova 9.Muhammet Akgedik 10.Nazlı Yılmaz

C Kategorisi:1.Emre Erol Selçuk 2.Fikri Kadiroğlu 3.Ege Özcan 4.Yusuf Boncuk 5.Selen Yılmaz 6.Efe Mehmet Öncer 7.Cihan Güroğlu 8.Mehmet Ören 9.Ekin Yalçın 10.Oğuzhan Yener

D Kategorisi:1.Enes Yalçın 2.Halil Akın 3.Kayra Emir Sezer 4.Halis Atahan Aydın 5.Ali Kıvanç Akarsu 6.Ege Ayberk Akça 7.İlke Zeynep Yıldırım 8.Âlim Abdullah Özgür 9.Mete Akar 10.Emir Özkan Karagülle

Başkan Tokat’ı Ziyaret Ettiler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesinde Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret eden Milas Belediyesi Spor Kulübü Satranç sporcuları ve sporculara satranç eğitimleri veren antrenörleri, Başkan Muhammet Tokat’a satranç sporuna ve sporcularına verdiği destekler için teşekkür ettiler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık