Kaymakamlıktan şehit ve gazi yakınlarına iftar…

Milas Kaymakamlığı, mağfiret ayı ya da 11 ayın sultanı olarak ifade edilen Mübarek Ramazan ayı nedeniyle ilçemizdeki şehit ve gazi yakınlarına iftar yemeği düzenledi. Kurum amirleri ve eşlerinin de katıldığı iftarın, çocuklar için hazırlanan Hacivat-Karagöz gölge oyunu yemeğe renk katan bölüm oldu.

Kaymakamlıktan şehit ve gazi yakınlarına iftar…

İlçemize bağlı Menteş Mahallesi’ndeki Öz İlkem Düğün Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğine; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hayrettin Fidan, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Mehmet Kızılca, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Serkan Acarsoy, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ergun Kırova, Milas Müftüsü Ali Saim Doğru, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, AKP İlçe Başkanı Fahri Acar, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Özkan, Milas Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Sarban ve gaziler, Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Kiriş ve eşleri katıldı.

Akşam ezanının okunmasıyla ve Milas Müftüsü Ali Saim Doğru’nun duasıyla başlayan iftar yemeğinin ardından Milas Kaymakamı Eren Arslan, davetlilere hoş geldiniz dedi ve şöyle devam etti:

“Öncelikle Rabbim tutulan oruçları, yapılan ibadetlerinizi kabul etsin. Bugün; sevgi ve muhabbetle orucumuzu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim; birliğimizi, dirliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin. Ülkemizi her türlü şerden, beladan emin eylesin.

Hepimize bir daha bu güzel sofralarda buluşmayı nasip eylesin. Kadir Gecesi’ni idrak eden bayrama, günahsız bir şekilde cennete kavuşan kullardan olmayı hepimize nasip eylesin.

Bu güzel iftar programının organizasyonunda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah ibadetlerinizi ve niyetlerinizi kabul eylesin diyerek hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.”

Kaymakam Arslan tarafından yapılan konuşmanın ardından iftar yemeğine katılan özellikle çocuklar için, Geleneksel Ramazan Eğlencesi olarak kabul edilen Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu gösterildi. Çocukların büyük bir ne içinde izlediği oyundan büyükler de büyük bir keyif aldı.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık