2 sporcumuzla ‘altın’a gidiyoruz

​​​​​​​1-7 Ağustos tarihleri arasında Romanya Bükreş'te düzenlenen Yıldız ve Gençler Okçuluk Avrupa Kupası’nda Türkiye Okçuluk Milli Takımı kadrosunda yer alan Muğla'nın 3 milli sporcusundan 2'si şampiyonanın final maçına çıkma hakkını elde ederlerken Muğlalı diğer bir sporcu çeyrek finalde müsabakalara veda etti.

2 sporcumuzla ‘altın’a gidiyoruz
  • 07 August 2021, Saturday 9:19

Hazal ve Emircan finalde

Okçuluk Milli Takımı içerisinde  Yıldızlar Grubunda yarışan Muğlalı sporcu Hazal Burun, 1/16  turu grubunda ev sahibi Romen rakibini, çeyrek finalde Fransız rakibini ve yarı finalde Romen rakibini yenerek finalde altın madalya için yarışma hakkını kazandı.

Gençler Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nın Gençler Kategorisinde ise Muğlalı diğer sporcu Emircan Haney de 1/8 turunda Romen, çeyrek finalde Fransız, yarı finalde İtalyan rakibini yenerek final maçı oynama hakkını elde etti.

Milli Takımda yer alan Muğlalı sporcu Songül Lök ise 1/8 turunda Rus rakibini yendi. Çeyrek finalde rakibine yenilerek yarışmaya veda etti.

Avrupa Okçuluk Kupası’nda yarışan Türk Milli Takımı’nın Muğlalı sporcuları Hazal Burun ve Emircan Haney şampiyonada altın madalya mücadelesini Cumartesi günü yapacaklar.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık