2020 YILI ÇKS KAYITLARI BAŞLADI

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, 2020 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının başladığını duyurarak, kayıt yaptıran çiftçilerin desteklemelerden yararlanabileceğini söyledi.

2020 YILI ÇKS KAYITLARI BAŞLADI
  • 05 September 2019, Thursday 11:31

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, 2020 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının başladığını duyurdu. Milaslı çiftçileri 2020 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) konusunda bilgilendiren bir açıklama yapan Başkan Atıcı, kayıt yaptırmayan çiftçilerin desteklemelerden yararlanamayacağına dikkat çekti.

Başvuru işlemlerinin Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Milas Ziraat Odası Başkanlığı’ndan yapıldığını kaydeden Başkan Atıcı, “2020 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları, 1 Eylül itibariyle başladı ve başvurular, 30 Haziran 2020'de sona erecek. Kayıt yaptıran çiftçilerimiz; mazot, gübre, yem bitkileri, zeytinyağı, iyi ve organik tarım gibi tüm desteklemelerden yararlanabilecek. Ancak başvuru yapmayan çiftçilerimiz bu desteklemelerden mahrum kalacak. Desteklemelerden yararlanmak için çiftçilerimizin ÇKS kayıtlarını mutlaka yaptırmaları gerekiyor.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık