MUHARREM AYI YEMEKLERİ DEVAM EDİYOR

​​​​​​​Milas Belediyesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen oruç yemeği Koru mahallesinde devam etti.

MUHARREM AYI YEMEKLERİ DEVAM EDİYOR
  • 05 September 2019, Thursday 11:24

Koru mahallesi eski okul bahçesinde düzenlenen yemeğe CHP  Muğla Milletvekili Suat Özcan,Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu,Meclis üyeleri,Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nurol Paskal,Koru muhtarı Birol Dalan ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Yemeğe katılanlarla yakından ilgilenen ve hoş geldiniz diyen Başkan Tokat daha sonra katılanlara yemek dağıttı.Alevi dedesi tarafından okunan dualar eşliğinde açılan oruç sonrası bir konuşma yapan Başkan Tokat;”Yemeğimize katılan herkese teşekkür ediyorum. Muharrem ayı içerisindeyiz.Dinimiz ve kültürümüz açısından çok önem arz eden ve insanı farklı duygulara götüren günleri yaşıyoruz.Kutsalınıza saygı duymak, sizlerle bir arada olmak bizleri çok mutlu kılıyor.Yası mateminizi, tuttuğunuz oruçları ve bu dönem içerisinde yapılan ibadetleri Allah kabul etsin”dedi.

Koru mahalle muhtarı Birol Dalan yemeğin düzenlenmesinde emeği geçen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve personeline mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık