3 gol 3 puanla başladı

Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor:3 Düğerek Güneşspor:0

 3 gol 3 puanla başladı

2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi temsil eden takımlarımızdan Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor yenilenmiş kadrosuyla çıktığı ligin ilk hafta maçında geçen senenin lig ikincisi Düğerek Güneşspor’u 3-0 yenerek haftayı 3 gol ve 3 puanla kapattı.
Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda 27 Ekim Pazar günü oynanan ligi karşılaşması öncesinde Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu her iki takımın kaptanlarına ve maçın hakemlerine çiçek vererek başarılı bir sezon dileğinde bulundu.
 Beçin Gençlikspor tribünleri dolduran Milas seyircisi önünde başladığı maçta mutlak galibiyet için sahaya çıktı. Ancak maçta ilk gol atağı konuk takım Güneşsspor’dan geldi. Dakikalar henüz 10’u gösterirken Yunus Emre Yılmaz ceza sahası üzerinden sert bir şutla Beçin kalesini yokladı. Beçin kalecisi Serkan güzel bir refleksle topun kaleye gitmesini önledi.
 Dakika 18’de Güneşspor atağında  Tolga sert vurdu top yine Beçin kalecisi Serkan’da kaldı.
Dakika 31’de Beçin ilk net gol atağında golü buldu. Semşih Berkan Zan’ın kaleye ortaladığı topa Beçin forveti Bekir  Adıgüzel güzel bir kafa vurdu ve topu filelerle buluşturarak Beçin Gençlikspor’u 1-0 öne geçirdi.
 Dakika 39’da yine ev sahibi Beçin atağında ceza sahası üzerinde maçın iyi simleirnden biri olan Selman Yıldırım kafa ile topu kaley gönderdi. Top üst direğe çarparak auta çıktı.
İlk yarı 1-0 Beçin Gençlikspor’un galibiyeti ile kapandı.
İkinci yarıda Güneşspor ilk 15 dakika Beçin kalesini ablukaya aldı. Sağlı sollu atakalarla Beçin Savunmasını bunaltan Güneşspor forvetleri son vuruşlarda etkisiz kaldı.
5 dakika içinde 3 net gol pozisyonu bulan konuk takım bu ataklarda golü bulamadı.
Dakika 77’da sahneye Beçin adına geçen senenin Süper Aamtör Küme Ligi gol kralı Semih Berkan Zan çıktı.
Orta sahada Semih’in başlattığı atakta Beçin ikinci golünü buldu.Ceza sahası üzerinde topla buluşan Kemal Nalbant sert bir vuruşla Güneşspor  kalesini bombaladı ve Beçin gençlikspor maçta 2-0 öne geçti.
Karşılaşma bu skorla bitecek derken artı dakikalarda Semih Berkan Zan ceza sahasına kadar topu taşıdı Burak Varmagil’e al da at dedi. Burak da bu isteği geri çevirmedi, plase bir vuruşla Beçin Gençlikspor’un üçüncü ve sonuncu golünü atarak skoru belirledi.
Beçin Gençlikspor:3 Düğerek Güneşspor:
İlçemiz Süper Amatör Küme Ligi takımı Beçin Gençlikspor’un ilk lig maçı Düğerek Güneşspor karşılaşmasında Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Kulüp Başkanı Ekrem Vanlıoğlu, Milas AK Parti Başkanı Fahri Acar, Milas AK Parti önceki dönem Belediye Başkan adayı Barış Saylak, Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı ve Muğla ASKF Eğitim Sekreteri Ersin Köksal ve Düğerek Güneşspor  Kulüp Başkanı ve yöneticileri birlikte maçı izleyerek her iki takımın ilk lig maçında takımlara destek oldular.

 


 Maçın Hakemleri:HakanÜlker,Hasan Cebeci, Şivan Kesici
 Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor:SerkanTekin,Kemal Nalbant, Tarık Tuncer,Mithat Muhammet Doğramacı,Orhan Kaan Ergen, Murat Candan, Selman Yıldırım, Ehli JaneDemirbaş,Semih Berkan Zan,Arda Ceylan, Bekir Adıgüzel
Yedekler:Medeni Solmaz, Engin Göç, Buğra Özhan, Abdullah Karaalioğlu, Nusret Sezgin, Burak Varmail, Ahmet Güner
Teknik Sorumlu:Mehmet Ali Selvi
Antrenör:SametÇapkınoğlu
Düğerek Güneşspor:İlhanÖzcan,TolgaBozkuş,İnan Karabulut, MükerremAkgül,HüseyinÇağrgan,İsaSevinç,ÖmerGürer,SinanGündüz,Yunus Emre Yılmaz, Furkan Ürgün
Yedekler: Yasin Adak, Yunus Karaman, Osman Küçük, YiğithanKaptan,Ömür Karakoyun, Cenker Barış, Mustafa Kökten
Teknik Sorumlu: Nazım Ceylan
 Antrenör: Rıdvan İnan

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık