Kazanan Milas Gençlikspor oldu

Şiddetli yağmur günlerinde tıkanan mazgallar nedeniyle cadde ve sokaklarda yaşanan su taşkınlarının önüne geçmek için Bodrum Belediyesi ekipleri gece gündüz çalışıyor. 

Kazanan Milas Gençlikspor oldu


2019-2020 Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde ilçemizi temsil eden,  antrenörlüğünü Alim Deligöz’ün üstlendiği Milas Gençlikspor ligin ilk hafta maçında  Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda oynadığı  karşılaşmada rakibi Bodrum Göltürkbüküspor’u 3-1 le geçerek haftayı 3 puanla kapattı.
Geçen sezon ligin son maçında Süper Amatör Küme Ligi’ne yükselme umutlarını Güllük Sahasında bırakan ilçemiz takımı Milas Gençlikspor, mevcut kadrosuna İhtilal Durmuş gibi tecrübeli bir futbolcuyu ve Süper Amatör Kümenin genç santraforlarından Zekeriya Baş’ı katarak lige başladı.
Şampiyonluk ve Süper Amatör Küme Ligi hedefi ile sezona başlayan Milas Gençlikspor kadrosunu da Süper Amatör Küme liginde oynayabilecek futbolculardan oluşturdu.
Maçın ilk yarısında atak ve baskılı oynayan Milas Gençlikspor, henüz maçın başlarında geliştirdiği bir atak ile golü buldu. Orta sahanın dinamosu Vedat, başlattığı atakta topu Burak Bayer ile buluşturdu. Burak ceza sahasına girdi, kaleciyi geçti, topu kaleye gönderdi. Yandan auta giden topa yetişen Zekeriya Baş topa son ayak koyan kişi oldu ve Milas Gençlikspor  bu golle 1-0 öne geçti. Dakika 20’de ev sahibi atağında ceza sahası üzerinde Orhan Şahin sert bir şutla topu Bodrum kalesine gönderdi. Kaleci Barkay topu elinden kaçırdı. Burak yetişti tekrar topa vurdu kaleciden top yine oyuna geri döndü.
Dakika 39’da Milas Gençlik ikinci golünü buldu.Gelişen Milas atağında Göltürkbükü savunması  topu kornere attı. Korneri Burak kullandı. Ceza sahası içinde İhtilal yükseldi kafayı vurdu ve topu filelerle buluşturdu. Skor 2-0 oldu. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında da yine atak ve baskılı oynayan ev sahibi takım Milas Gençlikspor oldu. Konuk takım Göltürkbükü zaman zaman kontra ataklarla gol aradı.
 Dakika 60’da Burak Bayer iyi oyununu attığı golle süsledi. Orta sahadan aldığı topla Bodrum ceza sahasına giren Burak, kalecinin ayakları altından topu filelerle buluşturdu ve skoru 3-0 yaptı.
Dakika 67’de Göl atağında İsmail, ceza sahasına girerken vurdu ve Göl adına golü atarak skoru 3-1’e getirdi.
Maçın sonlarına doğru daha atak oynayan konuk takım, yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi. Dakika 89’da konuk takım atağında ceza sahasında Mustafa Topaloğlu müthiş bir vuruşla topu Gençlikspor kalesine gönderdi ancak kaleci Yiğithan Yılmaz güzel bir kurtarış yaparak topu kornere attı.
Maçın artı dakikalarında her iki takım adına gol sesi gelmedi ve Milas Gençlikspor ligin ilk hafta maçında konuk ettiği Bodrum Göltürkbükü’nü 3-1 yenerek haftayı 3 puanla tamamladı.

 


Milas Gençlikspor:3 Bodrum Göltürkbüküspor:1
Maçın Hakemleri: Fatih Acar, Tugay Ayas, Serkan Gür
 Milas Gençlikspor: YiğithanYılmaz,OkanPınar,Samet Dilli, Halil İbrahim İnce, Feyyaz İpek, Vedat Aras,MehmetÖzdağlı,Burak Bayar, Orhan Şahin, İhtilal Durmuş, Zekeriya Baş
Yedekler:Oğuzhan Gürler, İzzet Şahin,MertKalenderoğlu,Serkan Bülbül, Ali Bekir Doğan, Kaan Saydan, Yunus Can Ataş
Antrenör: Alim Deligöz
Bodrum Göltürkbükü:BerkayKavuncuoğlu,ErtuğrulŞansal,TezcanArıbaş,Doğan Can Kartal,Hilmi Kızıl, Cumaali  Kurt, Mustafa Tonbul, İsmail demirtaş,MustafaTopaloğlu,Mustafa Kemal Savaşçı, Sinan Ağıl
Yedekler:Hakan Turhan, Mahsun Bozkurt, Hasan Işıkoğlu, Mehmet Akif Yıldırım,HüseyinSönmez,BuğraŞimşek,Arda Akyel
Teknik Sorumlu: Muhsin İnam
Antrenör: Hami Aktar

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık