3 Gün Daha Sokağa Çıkma Yasağı, Dikkat! Bu pazarlar Çarşamba ve Perşembe günü kurulacak!

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 1 Mayıs cuma günü başlayıp cumartesi ve pazar günü devam edecek olan sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla kurulamayacak pazarlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

3 Gün Daha Sokağa Çıkma Yasağı, Dikkat! Bu pazarlar Çarşamba ve Perşembe günü kurulacak!

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sosyal medya hesabından canlı yayınladığı bilgilendirmede; sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kurulamayacak pazarlar için yeni düzenlemeyi açıkladı.
Tokat, “Bu hafta, 3 günlük kısıtlama ilan edildi. Bu sebeple her hafta açıklanan yeni düzenlemeler sebebiyle daha önce almış olduğumuz kararları değiştirmek durumunda kalıyoruz. Bu da özellikle ilçemizde kurulan pazaryerleri ile ilgili. Bu hafta 3 günlük bir sokağa çıkma kısıtlaması söz konusu olduğu için, Çarşamba günleri tamamını açık olacak şekilde düzenlemiş olduğumuz pazarlarımızla ilgili yeni düzenleme ihtiyacı ortaya çıktı. Hem satıcılarımızın farklı pazarlara da ulaşabilmelerine imkan vermek, hem de halkımızın daha kolay gıda maddelerine ulaşmalarını sağlamak adına bu hafta pazarlarımızı Çarşamba ve Perşembe şeklinde düzenledik. Yani telafi pazarlarımızın bir kısmını Çarşamba, bir kısmını da Perşembe günü açacağız.” dedi.
Çarşamba günü açılacak pazarlar şöyle: Ören, Baltalıkapı, Selimiye, Cumhuriyet, Boğaziçi, Koru
Perşembe açılacak pazarlar ise şöyle: Güllük, Akkent, Beçin Karayolları, Cumartesi, Bafa, Dörtyol.
Başkan Tokat, sözlerini, “Paniğe gerek yok. Ancak ricamız şudur ki, herkes kendi evine en yakın pazardan alışverişini yaparsa, yoğunluk azalacaktır.” diyerek sonlandırdı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık