30 Ağustos’u zirvede kutladılar

​​​​​​​Her yıl 30 Ağustos’ta geleneksel olarak Zafer Bayramına özel düzenlenen tırmanış etkinliği MİDOSK Üyelerinin katılımıyla bu kez Kızlar Sivrisi’nde gerçekleştirildi.

30 Ağustos’u zirvede kutladılar
  • 01 September 2020, Tuesday 10:10

Hafta sonu yapılan tırmanış etkinliği ile ilgili olarak gazetemize açıklama yapan MİDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Baki Çetinkaya şunları söyledi.

“Her yıl geleneksel olarak yurdumuzun değişik zirvelerinde kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımızı bu yıl Torosların en yüksek zirvesi olan Kızlar Sivrisi’ne çıkarak gerçekleştirdik.

30 Ağustos Zafer Bayramı vatan topraklarının düşman işgalinden kurtarıldığını ifade etmektedir. Kahraman ordumuzun 26 Ağustos’ta başlattığı büyük taarruz Baş Komutanlık Meydan Muharebesini 30 Ağustos’ta kazandığı zaferle taçlandırmıştır.

Bu vesileyle Milas Dağcılık Ailesi olarak başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun.”

ZİRVEDE TÜRK BAYRAĞI DALGALANDI

29 Ağustos Cumartesi günü sabah başlayan etkinliğe katılan MİDOSK üyeleri başkan Baki Çetinkaya, tırmanış sorumlusu Hasan Çakıroğlu ve MİDOSK Üyeleri Ahmet Çakır, İsmail Işık, Oğuz Şen, Mehmet Yavaş, Melih Avaroğlu ve Muammer Açık, Fethiye-Elmalı’da verdikleri 1 günlük mola sonrasında, 30 Ağustos günü Kızlar Sivrisi’ne (3070 metre) çıkarak Türk Bayrağını zirvede dalgalandırdılar ve zirve defterini imzalayarak 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar.

Basınla Buluşuyorlar

Milas MİDOSK Başkanı Baki Çetinkaya gazetemize yaptığı açıklamada, herhangi bir aksilik olmadığı takdirde Milaslı basın mensubu arkadaşlarımızla bir sabah kahvaltısında buluşmak istiyoruz dedi.

Çetinkaya; Basın buluşmamızda MİDOSK’un Milas’taki kuruluşundan buyana yaptığı sportif etkinlikleri sizler aracılığıyla Milas Kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz diyerek basın buluşmasının tarihinin gruptan duyurulacağını söyledi.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık