8 MART’A ÖZEL ETKİNLİK

​​​​​​​Bisikletleriyle Şehir Turu Yaptılar

8 MART’A ÖZEL ETKİNLİK
  • 10 March 2021, Wednesday 9:50

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle ilçemiz Milas’ta yapılan Bisiklet Turu Etkinliği ile Milaslı Kadınlar Günlerini kutladılar.

Milas Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu öncülerinden Filiz Acar’n organizasyonuyla bir araya gelen “Bisiklet Sevdalısı” Kadınlar “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar” günü için Bisikletleriyle Ataparkta buluştular ve şehir turu atarak farkındalık yaratmaya çalıştılar.

Bisiklet kullanmanın önemini vurgulamak için yıllardır çaba gösteren şehir trafiği için bisiklet kullanmanın önemini her zaman anlatmaya çalışan Milaslı “Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu” bu kez Emekçi Kadınlar Günü için yine meydanlara çıktılar.

Milas Atapark’ta bir araya gelen Bisiklet Sevdalısı kadınlar az sayıda olmalarına rağmen gerçekleştirdikleri sportif etkinlikle hem bisiklet kullanmanın önemini vurgulamaya çalıştılar hem de 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü Bisikletleriyle şehir turu atarak kutladılar.

Süslü Kadınlar Bisiklet Grubu öncülerinden Filiz Acar gazetemize yaptığı açıklamada bu yıl gerçekleştirdikleri etkinliğe pandemi nedeniyle katılımın az olduğunu vurgulayarak, “önemli olan katılımın azlığı değil yaptığımız etkinlikle kendi günümüze sahip çıktığımızı göstermektir” dedi.

Milaslı tüm kadınların “8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” diyen Filiz Acar, havaların ısınmasıyla birlikte zaman zaman önemli günlere dikkat çekmek adına Bisiklet Turları düzenleyeceklerini belirterek Milaslı tüm kadınların bu etkinliklerde yanlarında olmalarını istedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık