BODRUMSPOR VE MUĞLASPOR DEPLASMANDA

​​​​​​​Pazarspor- Bodrumspor A.Ş

BODRUMSPOR VE MUĞLASPOR DEPLASMANDA
  • 10 March 2021, Wednesday 9:52

Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinde ilimizi temsil eden futbol takımlarımız hafta içi maçlarına devam ediyorlar.

İkinci Lig Kırmızı grupta her hafta yükselen başarı grafiği ile grubunda ikinci sıraya yerleşen ilimiz takımı Bodrumspor A.Ş geçtiğimiz hafta içersinde lig ikincisi Vanspor Takımını Bodrum Şehir Stadyumu’nda 1-0 yenmişti.

Teknik Sorumluluğunu Tahsin Tam’ın üstlendiği Bodrumspor A.Ş., 10 Mart Çarşamba günü yeni bir galibiyet ve 3 puan için deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak.

Hafta içersinde yaptığı antrenmanlarla Pazarspor karşılaşmasına hazırlanan Bodrumspor A.Ş de tek hedef deplasmanda galibiyet ve 3 puan olarak belirlendi.

Muğlaspor Prestij Maçında

Kırklareli Büyük Anadoluspor- Muğlaspor

Üçüncü Lig 4. Grupta ilimizi temsil eden ligin son sırasında yer alan ve bir türlü düşme potasından kurtulacak puanları alamayan ilimiz takımı Muğlaspor, geçtiğimiz hafta içersinde kendi sahasında Modafen ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puan ile kapatmıştı.

Ligin en alt sırasında bulunan ve düşme hattından kurtulması çok zor gözüken Muğlaspor, 10 Mart Çarşamba günü deplasmanda Kırklareli Büyük Anadoluspor ile karşılaşacak.

 Son iki lig maçından beraberlikle ayrılan ve uzun süredir galibiyete hasret olan ilimiz temsilcisi Muğlaspor’un alacağı sonuç Muğlasporlu taraftarlarca da merakla bekleniyor.

Üçüncü Lig 2.grupta şampiyonluk kovalayan İlimiz takımı Fethiyespor ise bu hafta bay takım olması nedeniyle maç yapmıyor.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık