9 SPORCU, 6 DERECE..

​​​​​​​Alkışlar İsmetpaşaspor Kulübü’ne

9 SPORCU, 6 DERECE..

Kulüp Başkanlığını Mevlüt Korkmaz’ın yaptığı İsmetpaşa Spor Kulübü’nün Karate sporcuları, ilçemiz Milas adına katıldıkları Karate Federasyonunca İzmir’de düzenlenen Zafer Bayramı Turnuvası’ndan Milas’a 1 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 3 üçüncülük derecesiyle döndü.

21-22 Ağustos tarihlerinde 12 ilden 42 spor kulübü ve 620 sporcunun katıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı İller arası Karate Turnuvasına antrenörleri İbrahim Kartal nezaretinde katılan İsmetpaşa Spor Kulübü 4 bayan, 5 erkek 9 sporcuyla iştirak ettiği turnuvada 6 sporcusuyla derece yaptı.

Derece Yapan Sporcular

1.Zeynepsu Türker 2009 Yıldız Bayan 35 Kg

2.Tuana Kurt 2009 Yıldız Bayan 45 Kg

2.Aleyna Cengiz 2008 Yıldız Bayan 49 Kg

3.Hatice Naz Ayvaz 2009 Yıldız Bayan 40 Kg

3.Arda Barış Savaş 2011 Minik Erkek 35 Kg

3.Ahmet Eftal Yılmaz 2010 Minik Erkek 35 Kg

Gençlik ve Spor Müdürü’nü Ziyaret Ettiler

İzmir’de düzenlenen Karate Turnuvası’nda ilçemizi temsil eden İsmetpaşa Spor Kulübü’nün Karate Antrenörü İbrahim Kartal, kulüp başkanı Mevlüt Korkmaz ve sporcular, hep birlikte Milas İlce Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu’yu Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’ndaki makamında ziyaret ederek, İzmir’deki Karate turnuvası ile ilgili bilgiler verdiler.

Derece yapan sporcuların da katıldıkları ziyarette kulübün Karate Antrenörü İbrahim Kartal sporcularının elde ettikleri derecelerle ilgili bilgi paylaşımında bulunarak, Milas’ı temsil eden bütün spor kulüplerine ve sporculara yerel yönetimlerin destek olması gerekliliğini belirterek, “bazen sadece spor kulüpleri bu tür turnuvalara sporcularını götürebilmek için yeterli imkânlara sahip olamıyorlar” dedi.

“Yerel yönetimleri ya da oda temsilcilerinin destekleri çocuklarımıza moral desteği sağlayacaktır ve bizler de gönül rahatlığıyla sporcularımızı il dışı müsabakalara götürebiliriz” diyen antrenör İbrahim Kartal, müsabakalara katılan tüm sporcularımız mücadelelerini en iyi şekilde yaptılar ve bu anlamda tüm sporcularımı kutluyorum açıklamasında bulundu.

Sporcularını Kutladı

Milas İsmetpaşa Spor Kulübü Başkanı, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Mevlüt Korkmaz, İsmetpaşa spor kulübün yeni kurulan bir spor kulübü olduğunu vurgulayarak, “kulübümüzün kısıtlı olanaklarıyla sporcularımıza spor yapma olanağı sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

“İzmir’de kulübümüz ve ilçemiz adın yarışan tüm sporcularımızı ve antrenörümüz İbrahim Kartal’ı bu güzel başarılarından dolayı kutluyorum” diyen kulüp başkanı Mevlüt Korkmaz, gelecek günlerde katılacakları yarışmalar için sporcularına başarılar dilediğini söyledi.

Sporcularımız Bizi Onurlandırdılar

Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, İsmetpaşa Spor Kulübü’nün Karate antrenörü, kulüp başkanı ve sporcularının kendisini ziyaret ederek turnuva bilgilerini paylaşmalarından ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek ‘sporcularımızı kutluyorum’ dedi.

“Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak günün her saatinde sporun ve sporcularımızın yanındayız” diyen İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu, “ilçemiz stadyumu bireysel olarak spor yapanların hizmetinde olmaya devam ediyor” dedi.

“Milas adına iller arası spor müsabakalarına katılarak başarılar elde eden tüm sporcularımız bizi onurlandırmaya devam ediyor” diyen Durmuş Tayfun Uslu, İsmetpaşa Spor Kulübü ve sporcularını kutladığını belirtti.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık