ADD Milas, Samsun'a iki genci gönderiyor

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin (ADD) 17-18-19 Mayıs 2019 tarihlerinde Samsun'da düzenlenecek Prof. Dr. Muammer Aksoy Gençlik Eğitim Kampı'na, Selimiye'den Mine Kaynak (ADD Milas Şube üyesi) ve Cansu Şimşek (Güllük'ten) gidiyor.

ADD Milas, Samsun'a iki genci gönderiyor

Gençlere, Milas şubesine uğradıklarında otobüs biletlerinin yanı sıra, ADD'nin yurt genelinde kuracağı ADD Gençlik Kolları Kütüphaneleri için 3'er kitap da verildi. Gençler, Samsun'daki etkinliklerde giymek için Milas Şubesi'nin yeleklerinden de yanlarında götürdüler.

Daha önce ADD'nin başka illerindeki gençlik kamplarına da katılan Mine Kaynak; “Milli Mücadelenin 100. Yılında, Milas şubesini en güzel şekilde temsil etmek için bir arkadaşımla birlikte Samsun'da olacağız. Bu durumun şubemizde ilk olacağını düşünüyorum. Umarım devamlılığı gelir ve daha çok şubeye Milas'ımızın güzelliklerini tanıtırız. Şube Başkanımızın ve başka şubelerin verdiği desteği tüm üyelerimizden bizlere ve bizden sonra gidecek genç arkadaşlarımıza da göstermelerini diliyorum” dedi.

Şube Başkanı Gülçin Erşen ise konuya ilişkin şunları söyledi: “Görevi devraldığımdan beri şubede gençlik kollarımızı kurmak, daha çok genci derneğimize çekmek ve onları yetiştirerek, görevi onlara devretmek başlıca amaçlarımdan. Çünkü gelecek onlar ve gelecek onların; ADD'yi de, Türkiye'yi de onlara emanet edeceğiz. Keşke bu kamplar yurt geneline yayılsa, daha sık düzenlense, daha çok gencimizi gönderebilseydik.”

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık