MİLASLI MALİ MÜŞAVİR SERVET EVRAN, SMMO MUĞLA ŞUBESİ BAŞKANI OLDU

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası Muğla Şubesi’nin olağan genel kurulu, 11-12 Mayıs tarihleri arasında Muğla’da yapıldı.

MİLASLI MALİ MÜŞAVİR SERVET EVRAN,  SMMO MUĞLA ŞUBESİ BAŞKANI OLDU

Uzun yıllar odanın Milas temsilciliğini de yürüten Mali Müşavir Servet Evran, bu dönem ekibiyle, “Katılımcı Değişim Grubu” adıyla, yönetime ve başkanlığa aday olmuştu.

Seçimlere “Katılımcı Değişim Grubu” dışında, “Çağdaş Oluşum Grubu ve bir bağımsız aday katılmıştı.

Toplam 727 üyesi bulunan Muğla SMMO’nun Genel Kurulu’nda 532 üye oy kullandı. 6’sı geçersiz 526 geçerli oyun kullanıldığı Pazar günkü seçim sonucunda bağımsız aday 78 oy alırken, Çağdaş Oluşum Grubu 134 oy aldı ve Katılımcı Değişim Grubu 312 oyla seçimi kazanan grup oldu.

Bu sonuca göre, Muğla SMMOB’nin 5 kişilik Yönetim Kurulu, Katılımcı Değişim Grubu’ndan 4, ve Çağdaş Oluşum Grubu’ndan 1 kişi ile oluştu.

Önceki gün mazbatalarını aldıktan sonra görev başı yapan yeni yönetimin başkanı Servet Evran, “Odamızın 11-12 Mayıs 2019 tarihinde yapılan Genel Kurulu tam bir demokrasi şöleni içinde geçmiş ve mesleki mücadelemize güç katmıştır.

Arkadaşlarımla birlikte bayrağı devralmış bulunmaktayız. Bu bayrağı taşırken Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, insan hakları ve hukukun üstünlüğünü benimseyen ilkeler çerçevesinde, ülkemizin ve toplumumuzun genel çıkarlarını göz ardı etmeden, meslektaşlarımızın dayanışmasını, ekonomik ve sosyal şartlarının geliştirilmesini sağlamak temel amacımız olacaktır.

Mesleğimizi geleceğe en iyi şekilde taşımak bizlerin sorumluluğu ve görevidir.

Mesleki dayanışmamızı geliştirerek güçlendirmek istiyor ve bunun için çalışıyoruz.

Önceden olduğu gibi bundan sonrada meslektaşlarımızın yararı çerçevesinde, paydaşlarımızla uzlaşı, işbirliği ve iletişim ile yol alma niyetimiz vardır.

Genç meslektaşlarımızın düşüncelerine, taleplerine ve onların geleceğe katkı sunacak düşüncelerine saygı gösteren ve sahip çıkan bir yönetim anlayışı içindeyiz.

Büyük sağduyu ve yaratıcılık gücüne sahip olan kadın meslektaşlarımızın, mesleğimizin genel sorunlarına çözüm üretmede daha etkin rol almaları gerektiğine inanıyoruz.

Ortak akıl ve birlikte yönetim anlayışı ile meslek mücadelesini etkin ve dinamik bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

SMMO Muğla Şubesi’nin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Servet Evran, Gökhan Odabaşı, Halime Esgin Bilgin, Metin Kanatoğlu, Nail Deyirmenci.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık