Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR.

Mazbatasını aldıktan sonra göreve başlayan Başkan Tokat’a hayırlı olsun ziyaretleri de aralıksız sürüyor. Muğla milletvekilleri başta olmak üzere, mülki amirler, siyasi partiler, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, dernekler, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, spor camiası ve vatandaşları makamında kabul eden Başkan Tokat tebrikleri bir bir kabul ediyor.

Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, Milas Garnizon Komutanlığını görevinin ardından, Afganistan/Kabil Hamit Karzai Uluslararası Havaalanı Komutanlığına atanan Albay Hasan Hüseyin Kanbur, MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy ve yönetimi, Çamköy muhtarı Mehmet Emin Soydan, Hayıtlı-Ahmet Çavuş muhtarı Ayhan Demirçivi, Şevketiye muhtarı Ömür Cura, Kafaca muhtarı Zeki Salafur, Boğaziçi muhtarı Ferhat Karakoyun ve azalarını, Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Gezgin ve yönetimini,Eğitim Sen Milas Şubesi ve Labranda Antik Kazı Alanı Arkeoloğu Anıl Arslan’ı makamında ağırlayan Başkan Tokat, hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür etti.

Milas’ı her alanda en iyi noktaya taşımak için canla başla çalışacaklarını ifade eden Başkan Tokat, aldıkları sorumluluğun bilincinde olduklarını söyledi. Tokat; “Görevde bulunduğumuz süre içerisinde daima şeffaf, dürüst, adil, insan odaklı ve kamu çıkarını esas alan yönetim anlayışını ilke edindik. 132 mahalleye eşit hizmet anlayışı ile çıktığımız bu yolda her kesimin belediye başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık