ADD Milas Şubesi'nde görev dağılımı yapıldı

3 yılda bir yapılan ADD Milas Şubesi’nin olağan genel kurulu 19 Şubat Pazar günü yapılmıştı. Genel kuruldan sonra şubede bir araya gelen Atatürkçü Düşünce Derneği Milas Şubesi'nin eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, devir teslimi gerçekleştirdi ve yeni yönetim de görev dağılımını yaptı. Önceki şube başkanı Mehmet Ateş görevi yeni başkan Veysel Özlap’e devretti.

ADD Milas Şubesi'nde görev dağılımı yapıldı

Görev dağılımı ve devir teslim toplantısında konuşma yapan önceki şube başkanı Mehmet Ateş, “ADD Milas Şube Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğim sona ermiş bulunmaktadır. Öncelikle üç yıl süresince uyum içinde görev yaptığım yönetim kurulu, denetim kurulu ve disiplin kurulu üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Yönetim kurulu başta olmak üzere tüm kurullara yeni seçilen tüm arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletir, başarılar dilerim.” dedi.

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Özlap ise emek ve çalışmalarından dolayı Mehmet Ateş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Amacımız ADD Milas Şubesi’ni sizlerin bıraktığı noktadan daha yüksek noktalara taşımaktır. Bu amaca ulaşmak için başta sizlerin olmak üzere tüm üyelerimizin büyük desteğini bekliyoruz. Desteğin verileceği noktasında hiçbir şüphemiz yoktur. Son yıllarda Atatürkçülük ve Cumhuriyet değerlerine karşı büyük bir saldırı olduğunu net olarak görüyoruz. Kalbi ATATÜRK ve Laik Demokratik Cumhuriyetten yana atan tüm grupların güç birliği yaparak 2023 yılında aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100. yaşında her şeyin çok güzel olması için çalışmalıyız.” dedi.

Daha sonra yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Veysel Özalp (başkan), Nazan Akdeniz (Başkan Yrd.), Haydar Karaköse (Sayman),

Fikret Şengör (Yazman).

Üyeler ise Ayça Karapınarlı Sonkul, Yasemin Kocabaşoğlu ve Hakan Kara'dan oluştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık