Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Adım Adım Efeler Ligine Yaklaşıyorlar

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 1 Milas Belediyespor: 3

Adım Adım Efeler Ligine Yaklaşıyorlar

Türkiye Büyük Erkekler Voleybol Ligi’nde ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Belediyespor, Efeler Ligi yolculuğunda mücadelesine başarıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Milas Belediyespor, karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrılarak, Milas’a 3 puanla döndüler.

Osman Çakıray’ın teknik sorumluluğunu üstlendiği ve antrenörlüğünü Sefa Koşar’ın ve analiz antrenörlüğünü Tugay Uçak’ın yaptığı Milas Belediyespor, İstanbul takımı karşısında ilk seti 26-24 kaybetmesine rağmen maçın diğer setlerini 25-23/25-23/ 25-22 alarak maçtan 3-1 galibiyetle ayrıldı.

Ligde 42 puanla 3.sırada yer alan Milas Belediyespor, ilk kez katıldığı Büyük Erkekler liginde oynadığı başarılı oyun ve gösterdiği üstün performansla, geçtiğimiz haftalar içersinde Muğla ASKF tarafından yılın en başarılı takımı seçildi.

Büyük Erkekler Liginde sezon sonunda ilk 4 takımın Efeler Ligi’ne yükselmek için oynayacakları Play Off maçları için mücadelesini sürdüren Milas Belediyespor, hafta sonu Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde İzmir Anadolu Lisesi Voleybol Takımı ile karşılaşacak.

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis