Kazanan Karaova oldu

Süper Amatör Küme Liginin ikinci yarı ikinci hafta maçında Karaovaspor kendi saha ve seyircisi önünde Beçin Gençlikspor'u 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Kazanan Karaova oldu

Maçın Hakemleri: Fatih Açar, Turabi Doğan, Alper Özek

Karaovaspor: Oğuz Gündüz, Okan Pınarlı, Durmuş Alp, Özgür Can Bakoç, Mert Çiftçi, Vedat Aras, Mehmet Özdağlı, Engincan Lök, Ozan Özuğur, Hasan Bellibaş ve Süleyman Taş.

Yedekler: Gökçe Umut Duran, Gökhan Miral, Onur Fazlı Çevkair, Salih Eriş, İsmet Şahin, Alperen Türkoğlu ve Mehmet Ali Akça.

Antrenör: Hasan Özkan.

Beçin Gençlikspor: Anıl Karadere, Hasan Berke Akkuş, Mahmut Ayaş, Hüseyin Anıl Alkan, Mustafa Emre Akman, Emirhan Gürler, Celâlcan Demir Hamdi Açar, İhtilal Durmuş, Canberk İşli, Vural Eraslan

Yedekler: Oğuzhan Gürler, Nusret Sezgin, Bahri Bıçakçı, Ali Doğan Çulhacı, Murat Koduz, Vural Eraslan

Antrenör: Fatih Arslan

Çamurla Dans

Hafta boyunca yağan yağmurların ağırlaştırdığı Karaova sahasında iki takımın kazanmak adına yaptıkları mücadele seyredenlere keyif verdi. Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar ve gol arayışı içinde geçti. Sahanın çamur olması ve yağmurun şiddetini arttırması iki takımın futbolcularının pas vermesini, uzun toplar atmasını engelledi. Her ikili mücadelede futbolcular birbirlerinin yanı sıra çamurla da mücadele etmek zorunda kaldılar.

Dakika 25’te Karaova atağında sağdan kaleye ortalanan topla ceza sahası üzerinde Engincan buluştu. Sert ve düzgün bir şutla topu filelerle buluşturan Engincan, Karaovaspor'u 1-0 öne geçirdi.

Gol sonrası Beçin beraberlik için Karaova kalesine yüklenmeye başladı. Dakika 30’da Beçin atağında Karaova ceza sahası üzerinde İhtilal Durmuş topla buluştu. Altı pas içinde topu Canberk İşli'ye aktardı. Canberk yakın mesafeden vurdu ve Beçinspor 1-1’lik beraberliği sağladı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında evsahibi takım Karaova, alt sıralardan kurtulmak için mutlak kazanması gereken Beçin karşısında daha atak ve baskılı oynamaya başladı.

Karaova, geçtiğimiz hafta içinde Milas Gençlikspor’dan aldığı 3 yeni oyuncusundan 2’si ile oyuna başlamıştı. Maçın ikinci yarısının henüz başlarında Karaova atağında Beçin savunması topu kornere attı. Korneri Vedat Aras kullandı. Ceza sahası içinde Mert Çiftçi kafayı vurdu top kaleci Anıl'da kaldı.

Dakika 50’de Durmuş on sekiz üzerine topu ortaladı. Günün başarılı ismi Vedat iki kişiyi çalımlayıp sert bir vuruşla topu kaleye gönderdi. Kaleci Anıl başarılı bir kurtarışla topu kornere attı.

Beçin savunmasının kilit ismi Mahmut, sahanın azizliğine uğrayarak maçı tamamlayamadı.

Mahmut'un çıkması Beçin taķımının oyun düzenin bozulmasına neden oldu. Dakika 55’te Karaova atağında Ozan, güzel bir pasla topu ceza sahası içinde Hasan 'a aktardı. Hasan plase bir vuruşla Karaovaspor'u 2-1 öne geçirdi.

Maçın kalan süreleri Karaovanın gol arayışlarıyla geçti. Karaovaspor 3 net gol pozisyonunda günün başarılı isimlerinden kaleci Anıl 'a takıldı.

Beçin kalecisi Anıl Karadere, yaptığı kurtarışlarla farkın büyümesine engel oldu.

Maçın kalan sürelerinde her iki takım da skoru değiştirecek golleri bulamayınca, müsabaka Karaovaspor'un 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlandı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık