Adım Adım Şampiyonluk

Türkiye Masterler Ligi Ege Bölgesinde ilçemizi temsil eden Mor Beyazlı Milasspor Masterlar Futbol takımı, geçen hafta sonu Güllük’te oynaması gereken lig karşılaşmasında rakibi Turgutluspor’un karşılaşmaya çıkmaması nedeniyle hükmen 3-0 galip gelerek haftayı 3 puanla kapattı.

Adım Adım Şampiyonluk

Teknik Sorumluluğunu Hasan Ali Arıkan’ın, Genel Koordinatörlüğünü Erkan İşli’nin üstlendiği Milasspor Masterlerı, 2018-2019 sezonunda Ege Bölgesi Masterler Liginde ilk yarıyı 15 puanla lider olarak kapattı.

2017-2018 sezonunda Ege Bölgesi Masterler Ligi üçüncüsü olan ve elde ettiği bu başarıyla Antalya’da oynanan Masterler Şampiyonasına katılan ilçemiz takımı, çeyrek finalde elenerek turnuvaya veda etmişti.

3 maç 3 galibiyet

Ege Bölgesi Masterler Liginin ilk yarısını lider olarak kapatan Milasspor Masterları ligin ikinci yarı maçlarına da galibiyetle başladı. Menemen deplasmanından 3 gol ve 3 puanla dönen ilçemiz temsilcisi geçen hafta sonu Turgutluspor maçından da 3 puanla ayrılarak, iki haftada 6 puan aldı.

Bu hafta sonu Marmaris deplasmanında Marmarisspor ile maçı olan ilçemiz takımı, rakip takımın ligden ihraç edilmesi nedeniyle yine bu hafta sonunda da maç yapmadan 3 puanı hanesine yazdıracak.

Hedef Şampiyonluk ve Antalya

Masterler Ege Bölgesi Ligi’nde oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan ilçemiz temsilcisi, 21 puanla lig liderliği koltuğunda oturmaya devam ediyor. İlçemiz takımı Milasspor’u ligde 20 puanla Foça ve 19 puanla Manisa Masterlerı takip ediyorlar.

Ege Bölgesi Masterler Liginde ilçemizi başarıyla temsil eden Milasspor Masterlerı Futbol takımı Teknik Sorumlusu Hasan Ali Arıkan gazetemize yaptığı açıklamada, lig sonunda hedefledikleri ve özledikleri lig şampiyonluğuna ulaşacaklarını belirterek,“geçen sezon Antalya’da çeyrek finalde elenmiştik, ancak bu sezon Antalya’da da hedefimiz final oynamaktır” dedi.

Ligde çok iyi bir kadro kurduklarını vurgulayan Teknik Sorumlu Hasan Ali Arıkan şampiyonluk yolunda ekip olarak inançlıyız diyerek lig mücadelesinde her zaman yanlarında olan ve desteklerini esirgemeyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve Milas Kaymakamı Eren Aslan’a teşekkür ettiğini söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık