Tepkiler Sürüyor

2018-2019 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren ilçemiz takımı Yeni Milasspor, Milas Şehir Stadyumu’nun sezon başından buyana zemin yenileme çalışmaları nedeniyle futbol maçlarına kapalı olmasına ve maçları başka sahalarda oynamasına, Yeni Milasspor Sevdamsın Taraftarlar Derneği’nden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Tepkiler Sürüyor

Süper Amatör Küme Ligi’nde yer alan Yeni Milasspor ve Beçin Gençlikspor futbol takımları sezon başından beri iç sahada oynamaları gereken tüm lig maçlarını ya Ören Stadyumu’nda ya da Güllük Stadyumu’nda oynadılar.

Milas Şehir Stadyumu’nun futbolun ve sporun hizmetine hala açılamamış olması Milaslı futbolseverlerin büyük tepkisini neden oluyor.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak ve Yeni Milasspor Amigosu Şeker İbrahim Alır, “sosyal medya” yoluyla yaptıkları açıklamalarda,“Stadyumunun Pazar günü Düğerek Güneşspor karşılaşması ile açılmasını bekliyoruz” diyerek, tüm taraftarların beklentisini dile getiriyorlar.

Ligde şampiyonluk şansı olan Yeni Milasspor’un bu hafta sonu 24 Şubat Pazar günü kendisi gibi ligde şampiyonluk mücadelesi yapan Düğerek Güneşspor ile oynayacağı lig maçının Milas Stadyumu’nda oynatılmasını isteyen taraftarlar, konu ile ilgili yetkililerin bir an önce karar vermesini istiyorlar.

Muğla ASKF Yönetimi tarafından Milas Şehir Stadyumu’nun henüz tamamlanamamış olmasından dolayı Yeni Milasspor- Düğerek Güneşspor arasındaki önemli lig maçı Pazar günü Ören Stadyumu’na alınmıştı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık