Ahmet Kaya bilardo birincisi oldu

​​​​​​​Milas’ın tanınmış iş adamlarından Mylasa 48 sahibi Şafak Kaya’nın sponsorluğunda 14 Ocak günü Cumartesi Akademi Bilardo Spor Salonu’nda 3 bant sonrasında sona eren bilardo şampiyonasında Milas’ın tanınmış iş adamlarından Ahmet Kaya finalde rakibi Necati Balıkçı’yı yenerek turnuva birincisi oldu.

Ahmet Kaya bilardo birincisi oldu
  • 18 January 2023, Wednesday 13:53

Bilardo şampiyonasına katılan yarışmacılar birbirleriyle kıyasıya mücadele ederek turnuvaya renk kattılar.

Final müsabakasında rakibi Necati Balıkçı’yı yenerek turnuva birincisi olan Ahmet Kaya’nın ödülünü Milas Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu verdi. Turnuvanın ikincisi olan Necat Balıkçı’nın ödülünü Milas İlçe Gençlik Spor Müdürü Tayfun Uslu takdim etti. Turnuvada 3.’lük elde eden Gürsel Şener ve Onur Onarıcı’nın ödüllerini de Milas Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersin Köksal verdi.

Turnuvaya katılarak dereceye giren sporcuları turnuva bitiminde gerçekleşen ödül töreni sonrasında Milas Spor Kulüp Başkanı İş Adamı Hasan Özmen, bir dahaki bilardo turnuvasında da başarı diledi.

Sporun her branşında kalemiyle engin hizmetler veren Milas Önder Gazetesi, bilardo turnuvasına katılan bütün sporculara bundan sonraki müsabakalarda başarılar diler.

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık