Akkovanlık’ta ‘eski koca’ vahşeti…

İlçemize bağlı Akkovanlık Mahallesi’nde önceki gün korkunç bir cinayet işlendi. Ayrıldığı eşini ve sonradan evlendiği kocasını öldürmek için yaşadıkları eve gelen saldırgan, eski karısını ve sonradan evlendiği eşini evde bulamayınca önce evi ateşe verdi, sonra da eski karısının kayınvalidesini önce bıçakladı, sonra da tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için arama çalışmaları başlatıldı.

Akkovanlık’ta ‘eski koca’ vahşeti…

Edinilen bilgilere göre Şerafettin G., Milas ilçesinde Ali G. ile evlenen eski eşi Senem G.'nin yaşadığı Akkovanlık Mahallesi’ndeki eve geldi. Şerafettin G., eski karısı ve evlendiği Ali G.’yi evde bulamayınca önce evi ateşe verdi, sonra da Ali G,'nin annesi Şengül G,'ye bıçakla saldırdı. Saldırgan, ardından da yaralı halde komşusunun evine giderek yardım isteyen Şengül G,'ye av tüfeğiyle ateş açtı. Şerafettin G,, kadının park halindeki otomobili ile evini ateşe verdikten sonra olay yerinden kaçtı.

Yangın, itfaiye ekiplerince söndürülürken, ev ve evin önündeki araç kullanılmaz hale geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şengül G. kurtarılamadı. Şengül G.'nin yakınları hastane önünde sinir krizi geçirirken, Jandarma ekipleri de olay yerinden kaçan zanlının yakalanması için arama çalışmaları başlatıldı.

Yatağan İlçesi’ne bağlı Turgut’ta yaşadığı öne sürülen eski koca Şerafettin G., emniyet güçlerince her yerde aranmaya başladı. Talihsiz kadının cenazesi ise bugün, Akkovanlık’ta toprağa verildi.

 

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık