AKP Adayı Barış Saylak Kent İçi Toplantılarına Başladı “ARTIK PROJELER KONUŞACAK”

Yerel seçimlere sayılı günler kala AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylakilçe merkezindeki ilk mitingini Hacı İlyas Mahallesi ve Gümüşlük Mahallesi sakinleri ile Anbar Kahvesi’nde buluşarak gerçekleştirdi.

AKP Adayı Barış Saylak Kent İçi Toplantılarına Başladı  “ARTIK PROJELER KONUŞACAK”

Miting öncesinde etkinliğe katılan kalabalığa sanatçı Yasemin Çandır tarafından konser verildi. Çandır’ın konseri sonrasında sahneye gelen Barış Saylak, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.  “İyi ki varsınız” diyerek sözlerine başlayan Saylak; “Milas’ta artık değişim zamanı geldi. Değişim birazdan sizlere göstereceğimiz ve anlatacağım projelerimizle gelecek. Ben ve ekibim bu projeleri sizler için yani Milas için hazırladık” dedi.

Milas’ta yaşanılan sorunların saldırıyla, küfürle ve hakaretle aşılamayacağını dile getiren Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak; “Şahsım için yapılan küfür, hakaretler ve tehditler beni yıldıramaz.Milas Belediyesi’nin içinde bulunduğu durumu çok iyi biliyoruz. Asla enkaz devraldık edebiyatı yapmayacağız. Hizmetlerimiz için ilgili bakanlarımızdan gerekli olan sözleri aldık. Kavga ederek kaybedecek zamanım yok. Ben ve ekibim hizmet ve proje ekibiyiz. Ben ve ekibim kavgayla, küfürle ve hakaretle anılmak istemiyoruz. O yüzden kem söz sahibine aittir diyorum ve onları önce Allah’a sonra da sizlerin vicdanına havale ediyorum. Bizler projelerimizle anılmak istiyoruz. Milas için projelerimizin konuşulmasını istiyoruz ve artık projelerimiz konuşacak ” dedi.

İKİNCİ MİTİN BURGAZ’DA YAPILDI

AKP Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, mahalle mitinglerinin ikincisini Burgaz Mahallesi’nde önceki gece yaptı. Mitingde ilk olarak yine sanatçı Yasemin Çandır tarafından bir konser verildi. Daha sonra vatandaşları selamladıktan sonra konuşmasına başlayan Milas Belediye Başkan Adayı Barış Saylak, Milas belediyesinin içinde bulunduğu ekonomik durumu ve 1 Nisan sabahında nasıl bir belediyeyi devralacaklarını bildiklerini belirterek, “Bizler sizlerin karşısına veya huzuruna bahane üretmek için çıkmayacağız. Asla enkaz devraldık edebiyatı yapmayacağız. Bizler projelerimizi açıkladıkça ve vatandaşlarımızın beğenisine sundukça hiçbir projesi olmayanlar proje açıklıyorlar. Açıkladıkları projeler ise sizlerin takdirine sunuyorum. Yalnız bu noktada sormak istiyorum örneğin Beypınarı’nda mesire alanı yapacaklarmış. Bu güne kadar neden yapmadınız. Bu güne kadar yapmadığınızı ne zaman yapacaksınız? Elinizden alan mı vardı?

Milas Belediyesi olarak bu güne kadar birçok yolu tekrar tekrar kazdınız ve yaptınız. Yani yapbozdan başka bir şey yapmadınız. İşte bu noktada bizler tecrübeli ekibimizle birlikte projelerimizi ürettik ve yola çıktık. Belediyecilik bilgi ve birikim işidir. 29,5 yıldır belediye birikimim var. Bu birikimi şimdi ilçeme hizmet olarak kullanmak istiyorum. Ürettiğimiz projelerimizde nasıl hizmet yapacağımızın göstergesidir. Proje ve bu projelere kaynak üretmek bizim işimiz” dedi.

MİLLETVEKİLİ YAVUZ DEMİR’DEN TOKİ MÜJDESİ

Burgaz Mahallesi’ndeki mitinge katılarak Başkan Adayı Saylak’a destek veren AK Parti Muğla Milletvekili Yavuz Demir, Milaslıların uzun zamandan bu yana merakla beklediği TOKİ başvurularının başladığı müjdesini verdi.

 Milletvekili Demir, “ilgili konuda hak sahibi olmak isteyenlerin 2+1 veya 3+1 olarak yapılacak olan evlere müracaatlarını bankaya bin TL’lik ödemeyle yapacaklar. Müracaatların durumuna göre sayı 500 kişiye kadar çıkacak. Bunun müjdesini vermekten dolayı son derece mutluyum. Hep söylediğim gibi Barış Saylak’ın her zaman arkasındayım. Kendisiyle birlikte çok güzel projelere imza atacağız. Destek sizden hizmet bizden” dedi. Ancak dün gazetemizde yayınlanan TOKİ’nin ilanına göre, yapılacak TOKİ konutlarının sayısı 100 olarak açıklandı.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık