Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP İL BAŞKANI’NDAN METE’YE SERT CEVAP

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu Cumhur İttifakı il başkanlarının düzenlediği toplantıda asılsız iddialar ortaya atan Kadem Mete’ye sert çıktı. “Elinde bilgi, belge varsa açıkla, kaybedeceğiniz seçimler öncesi vatandaşların kafasını karıştırma”

CHP İL BAŞKANI’NDAN METE’YE SERT CEVAP

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu AKP İl Başkanı Kadem Mete’nin basın açıklamasındaki iddialarına sert cevap verdi. Zeybekoğlu’nun açıklaması şöyle:

 “31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’ya gözünü diken iktidar tüm kabinesini sırayla Muğlamıza göndermekte, devlet imkanları ile seçim propagandası yapmaktadır. İki günde bir Muğla’ya gelen bakanların seçim ortamında Muğla’yı mesken tutması hayra alamet değildir.

“Hastaneyi eksik, asansörünü arızalı yapan, varlık kuyruğu nedir bilmeyen iktidarın il başkanına cevabı sandıkta vatandaş verecek”

AKP Muğla İl Başkanı Cumhur İttifakı ortağı MHP ile ortak basın toplantısı düzenlemiş, bu toplantıda deyim yerindeyse saçmalamıştır. Menteşe ilçemizde devam eden Büyükşehir yatırımlarına ve inşaatlarına laf eden İl Başkanı 17 yıldır devleti yönetenlerin ekonomimizi getirdiği durumdan bahsetmemiştir. İktidarın çıkardığı yasa nedeni ile devam eden yatırımlarda firmalar belirli bir süre içinde çekilebilmekte, ihaleler yeniden yapılmak durumunda kalmaktadır. Muğla merkez ilçesi Menteşe’de Bölge Müzesi inşaatı devam etmektedir. Diğer inşaatlarda da firmaların yasal süreyi kullanma konusunda düşünceleri vardır. Ekonomiyi damadına emanet eden, dış siyaseti bilek güreşine çeviren, elinde papazı tutamayan iktidar nedeni ile millet tanzim kuyruklarında çile çekmekte, iktidarda vatandaşla bu kuyrukların varlık kuyruğu yalanı ile kandırmaktadır. Muğla merkezinde 17 yılda zorla yaptıkları hastanedeki asansörü bile yapamayan iktidarın varlığına sandıkta vatandaşlarımız son verecektir.

“Büyükşehir Yasasını bilmeyen AKP il Başkanı”

AKP İl Başkanı arkadaşımız açıklamalarının bir yerinde de Büyükşehir Belediye’mizin borçlarını sormuş ki bilgi dağarcığını tazelemek için 2014 yılında kurulan Büyükşehir Belediyesi ilçe belediyelerinin borçlarını devraldı ve kalem kalem Büyükşehir bu borçları ödüyor. 20 yıldır vatandaşlarımızın oyları ile seçilen, her dönem oylarını arttıran, Muğla Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda çok büyük başarılara imza atan başkanımız hakkında da ileri geri konuşan Kadem Mete’ye metal yorgunu diye ağlata ağlata görevden aldıkları belediye başkanlarını hatırlatırım. Kendi belediye başkanlarını zorla, ağlata ağlata görevden alan, adını metal yorgunluğu koyan anlayıştan ne demokrasi dersi ne de siyasi terbiye alırız. Muğla’da bir saltanat söz konusu değildir, halkın belediyeciliği vardır. Bir saltanattan bahsediyorsa il başkanı Okluk Koyu’na hançer gibi saplanan yazlık saraya bakacak ya da Katar’dan hediye edilen uçan saraya bakacak.

“Paralel yapılar AKP’nin uzmanlık alanıdır”

AKP İl Başkanı’nın açıklamalarındaki en komik taraf ise Genel Başkanı’mızın haksız yere ödediği tazminatlar konusudur. O tazminatlarla Muğla arasında bir paralellik var mı diye bir cümle kurmuştur. Paralellik konusunda AKP iktidarı master yapmış devleti paralel yapılara teslim ederek ne yazık ki ülkemize büyük acılar yaşatmıştır. ‘Ne istediler de vermedik’, ‘aynı yağmurlarda ıslandık’ anlayışı ile paralel yapılar AKP döneminde vücut bulmuş, onların hakim ve savcıları ülkemizde adaletin içini boşaltmıştır.

“İstanbul’a ihanet eden anlayış Muğla’ya göz dikti”

Büyükşehir’in personeli ve resmi araç iddiaları ise tamamen asılsızdır. Eğer AKP İl Başkanı’nın elinde belge, bilgi varsa adalete başvurmalıdır. Seçim çalışmaları dışında belediye faaliyetleri devam etmekte, Büyükşehir Belediye’miz açılışlar ve temel atma gibi hizmetleri gerçekleştirmektedir. Bazıları gibi farklı şehirlerden otobüslerle taşımalı mitingleri ancak iktidar partisi yaparak kendilerini alkışlatırlar. Muğla’yı koruyan, ranta, betona teslim etmemek için çalışan Büyükşehir Belediyesi birilerinin uykularını kaçırmakta başta da söylediğimiz gibi Ankara’dan destek ekip çağırmak zorunda kalmaktadırlar. İstanbul’a ihanet eden ve bunu kendi ağzıyla itiraf eden anlayış şimdi gözünü Muğla’ya dikmiştir. Muğla’ya yapılan her güzel hizmetten rahatsız olan AKP asılsız iddialarla kafaları karıştırmaya çalışmaktadır. Vatandaşlarımız bu anlayışa en güzel cevabı sandıkta verecek ve martın sonu bahar olacaktır.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis