AKP’den Selimiye’ye hizmet binası..

​​​​​​​AKP Milas İlçe Başkanı Emin Çelik ve yönetimi daha hızlı hizmet verebilmek için Selimiye bölgesine hizmet binası açtı.

AKP’den Selimiye’ye hizmet binası..

Milas’ın geniş bir coğrafya olması ve vatandaşların daha hızlı hizmet alabilmesi için Selimiye bölgesine, AKP Milas İlçe Başkanlığına bağlı Selimiye hizmet binasını açıldı. Selimiye, 27 mahalle ve bir belde ile geniş bir bölgeye hakim önemli bir yer. AKP Milas İlçe Başkanı Emin Çelik göreve geldikten sonra, çalışma alanlarını genişletmek ve daha hızlı hizmet verebilmek için Milas’a uzak bölgelere önem vermeye başladı.

Çelik; “Biz Milas’a sevdalıyız, bu millet bizimle oldukça biz daha çok hizmet vereceğiz” dedi. Yönetim kurulu üyesi Ufuk Akyol; “Selimiye bizim için değerli bir bölge, nitekim vatandaşlarımız her zaman Milas’a gidip gelemez, bu yüzden onların ayağına hizmet getirmeye çaba sarf ettik. Bizim için önemli olan vatandaşın bu hizmeti kayıpsız ve hızlı alabilmesi bundan dolayı Selimiye bölgemize yeni hizmet binamız hayırlı uğurlu olsun” dedi.  AKP Selimiye belde binasına Selimiye bölge koordinatörü Süleyman İşler atandı. İşler; “Selimiye bölgemiz için önemli bir adım oldu. Vatandaşlarımızın yerinde hizmet alabilmesi için binamız hizmete açıldı. Tüm vatandaşlarımız istedikleri zaman, sanki AK Parti Milas İlçe Başkanlığına ulaşır gibi bize ulaşabilir” dedi.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik; ”Yönetimim, İlçe teşkilatım, gönüllü arkadaşlarım hepimiz birleştik, tek bir amacımız var, bu bölgelere en iyi hizmeti verebilmek. Selimiye bölgemize binamız hayırlı uğurlu olsun, binamızın açılışını, pandemi sürecini atlattığımız zaman gerçekleştireceğiz. Emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Selimiye belde binası Selimiye Mahallesi Yeni Cadde üzerinde ve Hafta içi 09:00-18:00 arası açık tutuluyor. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık