BODRUMSPOR SON SANİYEDE

​​​​​​​Bodrumspor A.Ş:2 Sivas Belediyespor:2

BODRUMSPOR SON SANİYEDE

Türkiye İkinci Lig Kırmızı grupta ilimizi temsil eden Bodrumspor A.Ş., 18 Kasım Çarşamba günü Bodrum Şehir Stadyumu’nda oynadığı lig maçında, rakibi Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı ve haftayı 1 puanla kapattı.

Bodrum’da oynanan lig maçına yeni teknik sorumlusu Tahsin Tam nezaretinde çıkan Bodrumspor A.Ş., maça Gökdeniz Yılmaz, Harun Kavaklıdere, Oğuzhan Türk, Sergen Yatağan, Emirhan Subaş, Medeni Bingöl, Orhan Aktaş, Ozan Sol, Muhammet Aran, Cenk Şen ve Batuhan Berkay Fındık tertibiyle başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında Ozan Sol ile rakip filleri havalandıran Bodrumspor maçta 1-0 öne geçmesine rağmen bu galibiyetini koruyamadı ve Sivas Belediyespor Mustafa Türk ile bulduğu golle skoru 1-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine ilk gol Bodrumspor’dan geldi. Dakika 65’te Muhammet Aran takımı adına golü atarak skoru 2-1 yaptı. Maçın bu skorla bitmesi düşünülürken artı 4 ‘te konuk takım Furkan Sağman ile bir gol daha buldu ve maç 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Sakaryaspor deplasman galibiyeti ile başarı çıtasını yükselten ilimiz takımı Bodrumspor, geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’da oynadığı lig maçında Karacabey Belediyespor’u 2-1 yenerek lig sıralamasında yükselişe geçmişti.

20 takımlı ligde 12. Sıraya kadar yükselen Bodrumspor, Sivas Belediyespor beraberliği ile 11. Sırada haftayı tamamladı.

Ersun Yanal Bodrumspor’u ziyaret etti

29 Kasım Pazar günü deplasmanda Kırşehirspor ile karşılaşacak olan Bodrumspor’un kendi spor tesislerinde yaptığı antrenmana Türkiye Süper Lig Takımlarından Antalyaspor’un Teknik Sorumlusu Ersun Yanal gelerek Bodrumspor Kulübü Başkanı Rıza Karakaya ve futbolcularla bir görüşme yaptı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık