Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

AKP’li Demir’den Alban’a cevap

AKP Muğla Milletvekili Yavuz Demir, CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban’ın ‘Marmaris Okluk Koyu’nda bulunan Cumhurbaşkanlığı Yazlık Konutu’nun sağlık çalışanlarına tahsis edilmesini önerisi’ hakkında açıklamalarda bulundu.

AKP’li Demir’den Alban’a cevap

Alban’ın geçtiğimiz günlerde ifade ettiği önerisine cevap veren Demir, “Hal böyleyken, bu mücadeleyi etkisizleştirmeye çalışarak, politik amaç güdenlerin bulunduğu da gözlerden kaçmamaktadır. CHP Muğla Milletvekili Sayın Mürsel Alban’ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından dile getirdiği Okluk Koyu’ndaki cumhurbaşkanlığı konutu önerisinin hiçbir pratikliğinin olmadığı ve herhangi bir yarar sağlamayacağı kamuoyunca bilinmektedir. Sayın vekilden, sürece daha etkili ve önemli bir katkı sunması beklenirdi. Bu, büyük bir mücadeledir ve böyle durumlarda birlik beraberliğimizin en üst düzeyde olması gerekmektedir. Bu tip konuları gündeme getirmenin hiçbir yararı bulunmamaktadır.“ dedi.
Demir, sözlerini, “Sayın vekilin önerisinden;  bilgisinin olmadığı anlaşılan bir konuya açıklık getirmek isterim. Salgınla mücadelenin en başından bu yana, ülkemiz genelinde olduğu gibi Muğlamızda da sağlık çalışanlarımızın evlerinin dışında ücretsiz biçimde konaklayabilmesi için devletimiz tüm imkanlarını seferber etmiştir. Devlete ait tüm misafirhaneler, tüm öğrenci yurtları sağlık çalışanlarımızın istifadesine sunulmuştur. Kamuoyunu temsil görevinde bulunan bir kişinin, Muğla halkını doğru bilgilendirme sorumluluğu vardır.“ diyerek sürdürdü.
Demir açıklamasında, “Sayın vekilin getirdiği öneri yerine, Muğla’da Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanemize yakın bölgelerde büyük arazi ve binalara sahip vatandaşlarımızın bir iyi niyet gösterip buraları sağlık çalışanlarımızın kullanımına açmalarını talep etmemiz gerekmez mi? (!) Böylesine kritik bir süreçte ülkemizde tüm kişi ve kuruluşlar fedakarca çalışırken böyle bir meseleden son derece anlamsız bir polemik yaratmanın hiçbir yararı olmadığını düşünüyor, kamuoyuna saygılarımı sunuyorum. “ diye konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis